İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Çöp fm yalan söylemezYa bi boş yapma.
1 saat öncesine kadar varlığından bile haberinin olmadığı topçuya çöp demek güzel kafa ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp fm yalan söylemezYa bi boş yapma.
1 saat öncesine kadar varlığından bile haberinin olmadığı topçuya çöp demek güzel kafa ha.
Bırak 1 ayı, ben geçen sezon Taylan ile ilgili kaç kere yazdım burada, Terim inanılmaz haksızlık ediyor bu çocuğa diye. Geçen sezon özellikle birkaç maçta net verdi bu ışığı.
Gerçekten çok merak ediyorum Terim farkındaydı da hazır olmadığını falan mı düşünüyordu, yoksa tamamen bala mı ilk 11e monte edildi Taylan kardeş
Bu arada Seri falan diyorlar, Taylan Seri olmaz bence, birbirlerinden rol çalarlar. Taylan Ndiaye belki, Taylan Etebo belki. Belhanda demek istemiyorum dengesiz dingil 5 maç boyle oynasin ondan sonra.
Alper Potuk, Tarık, Selahattin, Sabin İlie, bunlar eskilerden, yazsak daha neler çılarBir bu yatırı bir de Mert Hakan Yandaş'ı almaktan bizi kurtardığı için ebedi dostumuza teşekkür edelim. Her transfer çalımınız böyle olsun.
Tarik bizde olsa is yapardi ama bir de elimizden Tuncay ve Gokhan'i aldilar. Gerci Tuncay'a belki teklif dahi yapmadik. Selahittin kimdi?Alper Potuk, Tarık, Selahattin, Sabin İlie, bunlar eskilerden, yazsak daha neler çılar
O oynamadan bitenlerden düşün o kadar çöptüTarik bizde olsa is yapardi ama bir de elimizden Tuncay ve Gokhan'i aldilar. Gerci Tuncay'a belki teklif dahi yapmadik. Selahittin kimdi?
Bir de Sabin Ilie'yi istedik mi? Hic hatirlamiyorum.O oynamadan bitenlerden düşün o kadar çöptü
famalicao ile adı geçtiyse alalımLiga NOS: Stanislav Ivanov (Levski Sofia) to sign for FC Famalicão
2 ay önce Portekiz 1. lig takimi ile de adi gecmis, fazla taraftar yorumu yok ama bunlar yazilmis reddit'te:
"Is he #99 for Levski? If so he’s decent."
cevap olarak:
"Yes, he is. Our club is near bankruptcy so we need to sell our best players unfortunately."
"Biggest talent at Levski but they need to sell."
Sanırsam tranferi kapadık hiçbir ses seda yok artık, Neyse bari Marcao elde kaldı.
Yeterli görmemişler Paşaya gidecek gibiSON DAKİKA
Trabzonspor'da Plaza ile yollar ayrılıyor. Oyuncu için kiralık kulüp aranıyor.
bunu daha gecen almadilar mi ?

keremi neden oynatmıyoruz maçlarda? ardanın yerine babel falan gireceğine bu çocuk girsin. beşiktaş maçında efsane oynamıştı.
![]()
Kerem Aktürkoğlu - Oyuncu profili 25/26
Kerem Aktürkoğlu, 27, Türkiye ➤ Fenerbahçe SK, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 23.00 mil. € ➤ * 21 Eki 1998, Kocaeli, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
5 milyon isteyen kimse onun abv şerefsiz herif eger dogruysaBaşak Diagne'yi istemiş kiralık. Maaşının hepsini karşılayalım demişler. Bizimkiler 5 milyon euro istemiş. Veremeyiz demiş başak. Güzel değeri artsın keratanın![]()