Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.742
- 109.559
- 4.878
hajduk maçı için sormadım hocam eğer risk varsa fener maçında da oynamasın bence milli arada da iyice iyleşiravrupa maçında oynamaz kendini iyi hissederse fener maçında oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hajduk maçı için sormadım hocam eğer risk varsa fener maçında da oynamasın bence milli arada da iyice iyleşiravrupa maçında oynamaz kendini iyi hissederse fener maçında oynar
samatta da gelirse bizim yönetimi Samatya’da istifaya davet edelim
kontrol yaparlar merak etmehajduk maçı için sormadım hocam eğer risk varsa fener maçında da oynamasın bence milli arada da iyice iyleşir
müşteri hizmetlerini ara düzeltsinler uygulama güncel mi kontrol etGalatasaray uygulamasına uye olduk hala uye ol yazıyor ıcerıkleri goremıyorum
Belhanda'nın şöyle oynayacağını bilsek kalsın diyeceğim de zerre güven vermiyor ki adam en iyi oynadığı maçta bile yakabilir takımı öyle vukuatlı bir adamBırak 1 ayı, ben geçen sezon Taylan ile ilgili kaç kere yazdım burada, Terim inanılmaz haksızlık ediyor bu çocuğa diye. Geçen sezon özellikle birkaç maçta net verdi bu ışığı.
Gerçekten çok merak ediyorum Terim farkındaydı da hazır olmadığını falan mı düşünüyordu, yoksa tamamen bala mı ilk 11e monte edildi Taylan kardeş
Bu arada Seri falan diyorlar, Taylan Seri olmaz bence, birbirlerinden rol çalarlar. Taylan Ndiaye belki, Taylan Etebo belki. Belhanda demek istemiyorum dengesiz dingil 5 maç boyle oynasin ondan sonra.
Cyprien icin 10m istiyorlar, buyuk takimlar ayakta uyuyor
@Hayri Cund cezadan dönünce ilk gördüğün mesaj bu olsun diye taglıyorumsamatta da gelirse bizim yönetimi Samatya’da istifaya davet edelim