Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samatta da gelirse bizim yönetimi Samatya’da istifaya davet edelim
oyuncu_sevket_coruha_bicakli_saldiri_1568446547_0519.jpg

Sarachi çok önemli oyuncu gerçekten şuan için bu yüzden fener maçına riske atmaya degmez linnes idare eder orada oynar felan bu sefer yırtık oluşur en az 1 ay olmaz sonra toparlaması felan devreyi bulur

Bırak 1 ayı, ben geçen sezon Taylan ile ilgili kaç kere yazdım burada, Terim inanılmaz haksızlık ediyor bu çocuğa diye. Geçen sezon özellikle birkaç maçta net verdi bu ışığı.

Gerçekten çok merak ediyorum Terim farkındaydı da hazır olmadığını falan mı düşünüyordu, yoksa tamamen bala mı ilk 11e monte edildi Taylan kardeş :)

Bu arada Seri falan diyorlar, Taylan Seri olmaz bence, birbirlerinden rol çalarlar. Taylan Ndiaye belki, Taylan Etebo belki. Belhanda demek istemiyorum dengesiz dingil 5 maç boyle oynasin ondan sonra.
Belhanda'nın şöyle oynayacağını bilsek kalsın diyeceğim de zerre güven vermiyor ki adam en iyi oynadığı maçta bile yakabilir takımı öyle vukuatlı bir adam 😂

Seri konusuna gelirsek bence de Taylan'ın mevkisinde oynamayacaksa gelsin Seri ön dörtlüden herhangi birinin yerinde oynasın bu Fatih Terim'in istediği pas oyununu şu ligde Seri kadar efektif kullanabilecek bir oyuncu daha yok yoksa defansif orta sahaya gelip Taylan'ı yerinden edecekse hiç gerek yok

Taraftar uygulama indirsin taraftar indirir , taraftar store lara gitsin , taraftar storelari boşaltır . Yönetim de üzerine düşen görevi yapsın , uzun lig maratonunda bu kadro yıpranır . Transfer yapmama gibi bir gaflete düşmeyin

Fenerbahçe bizi yanıltmasın , adamlar alternatifli kadro kurdu , takım oturdu mu şampiyonluğu zorlayacaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt