Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
overrated
çöp
belhandadan farkı yok

forumdaki yorumlar şuan böyle
Stil olarak Belhanda ile çok benzer ama onun kadar umursamaz değil.

Ya böyle 8-10 arası adamlara bu muamele yapılıyor ama topun ileri taşınmasında ciddi katkı veriyorlar.

Belhanda umursamaz ve kopuk bir adam olmasa o da iyi adam zaten ama işte maaşı + mental problemlerini artık kaldıramıyor taraftar.

Belhanda'nın şöyle oynayacağını bilsek kalsın diyeceğim de zerre güven vermiyor ki adam en iyi oynadığı maçta bile yakabilir takımı öyle vukuatlı bir adam 😂

Seri konusuna gelirsek bence de Taylan'ın mevkisinde oynamayacaksa gelsin Seri ön dörtlüden herhangi birinin yerinde oynasın bu Fatih Terim'in istediği pas oyununu şu ligde Seri kadar efektif kullanabilecek bir oyuncu daha yok yoksa defansif orta sahaya gelip Taylan'ı yerinden edecekse hiç gerek yok
Seride 6 numara dışında hiç oynayamiyor olmuyor 8 numarada bildiğin çöpe dönüşüyor seri işi biraz taylanın 8 oynayabilme kapasitesine bağlı zaten şu formuyla taylanı harcamayı göze almaz hoca

c546ce56b74d3db52286aa16e34775b515522.jpg

Benim tahminim lig bu şekilde biter.

overrated
çöp
belhandadan farkı yok

forumdaki yorumlar şuan böyle
izledikleri falan yok, adı irfaninho olsa tam tersini derler. Basakla oynadığımız son maçların çoğunda skora direkt katkısı var zaten Irfan'ın. Ciddiye alamıyorum valla geçen irfan iyi dedim adamın biri 10 saatte bi foruma irfani iyi ki almamisiz yaziyo ulan zaten alamayiz herif 10m euro :D

Yabancı sınırı geldikten sonra değeri daha da artacak. Fatih hocanin elinde manyak işler yapar Irfan.

Onu da 9-10 satar onlar.
Cok yetenekli oyuncu. Kudus’un gidisinden sonra Nordsjaelland takimin en yetenekli oyunculari Kamaldeen ve Diomande. 2 sezon icinde Kudus gibi iyi paraya giderler.

Bu sezondan sonra bizim icin FFP bitiyor, limit konusunda bir sorun olmazsa gelecek sezon scout transferlerine baslayabiliriz.

Stil olarak Belhanda ile çok benzer ama onun kadar umursamaz değil.

Ya böyle 8-10 arası adamlara bu muamele yapılıyor ama topun ileri taşınmasında ciddi katkı veriyorlar.

Belhanda umursamaz ve kopuk bir adam olmasa o da iyi adam zaten ama işte maaşı + mental problemlerini artık kaldıramıyor taraftar.

Ardanın yerine irfan olsaydı şuan kılıncla birlikte mac icinde donusumlu oynarak oyunumuzu 1 2 tık daha yukarıya taşıyabilirdik

izledikleri falan yok, adı irfaninho olsa tam tersini derler. Basakla oynadığımız son maçların çoğunda skora direkt katkısı var zaten Irfan'ın. Ciddiye alamıyorum valla geçen irfan iyi dedim adamın biri 10 saatte bi foruma irfani iyi ki almamisiz yaziyo ulan zaten alamayiz herif 10m euro :D

Yabancı sınırı geldikten sonra değeri daha da artacak. Fatih hocanin elinde manyak işler yapar Irfan.

valla dün de yazdım hayalim irfan can - dorukhan - taylan ortasahası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt