Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
Bizim şuan maaş skalası kaç bilen varmı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Ekici: "Galatasaray'a transfer olmak için Belhanda'nın ayrılmasını bekliyorum." (Ajansspor)
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Fatih Terim: “Transferde bize fayda sağlayacak, geleceğe dönük isimler almak istiyoruz. Transfer yapmış olmak için bir adım atmak istemiyoruz.”Laaaaan yeter aciklayin birini artik
S.kaya bile olur
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaprak kıpırdamıyor hiç duyum falan da yok bu nasıl bir transfer dönemi ya. Fm'de tatile çık modunu aktif etmiş gibiyiz
Efsaneydi bu son durumu nasıl ki cengonun? Melo gibi ikinci kez küllerinden doğar mı?Galatasaray, Joao Mario’nun transferi için Inter ile kontakta. [via @tancredipalmeri]
Bir Can Karabacak yetiyor 2.sine kalbim dayanmaz
Topçulara karşı ön yargılı olmak huyum değildir. Bunu yapanlara da başta Adem ve Fatih transferlerinde karşı çıkmıştım.
Ama bu Mehmet Ekici hakikaten kronik sakat yav. TS döneminde çok beğenirdim ama herif at olsa vurulmuştu şimdiye. FB kariyeri koca bir sıfır.
Hoca herhalde Belhanda'nın yerini onunla doldurmayı düşünecek kadar bunamamıştır.
Mehmet Ekici max Oğulcan'ın maaşına oynayacaksa gelsin. Rotasyonda en kötü şutları ve duran toplarıyla illa iş yapar orası ayrı da, 11 için düşünülüyorsa Allah belamızı vermiş demektir.
400 bin avro mu ? 250 bin TL'ye geliyorsa gelsin. Hatta vazgeçtim. Gelmesin. Sokağa atacak kuruşumuz yok.400 bin euroya oynayacaksa gelsin.Yedekte bekler.
fifada pace 70di en sonEfsaneydi bu son durumu nasıl ki cengonun? Melo gibi ikinci kez küllerinden doğar mı?
ben dos'ta çiğ et yiyen birini isterdim taylanın yedeği olarak.Sanıyorum ki seriyi kiralayacağız yine.
Dos bölgesi taylan seri değişimli oynayacaktır sağ iç belo etebo sol iç emre ömer emre akbaba bi de kanat almak lazım
2. ligdeki topçular bile milyon TL'ye oynuyor. Bazılarınız istiyor ki yabancılara kepçeyle verilen yerde yerli oyuncular çay kaşığıyla alsın. Böyle bir düşüncenin pratikte en ufak bir karşılığı yok. Safi romantizm.400 bin avro mu ? 250 bin TL'ye geliyorsa gelsin. Hatta vazgeçtim. Gelmesin. Sokağa atacak kuruşumuz yok.