Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim şuan maaş skalası kaç bilen varmı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaprak kıpırdamıyor hiç duyum falan da yok bu nasıl bir transfer dönemi ya. Fm'de tatile çık modunu aktif etmiş gibiyiz

Yaprak kıpırdamıyor hiç duyum falan da yok bu nasıl bir transfer dönemi ya. Fm'de tatile çık modunu aktif etmiş gibiyiz

1600786868903.webp

Topçulara karşı ön yargılı olmak huyum değildir. Bunu yapanlara da başta Adem ve Fatih transferlerinde karşı çıkmıştım.

Ama bu Mehmet Ekici hakikaten kronik sakat yav. TS döneminde çok beğenirdim ama herif at olsa vurulmuştu şimdiye. FB kariyeri koca bir sıfır.

Hoca herhalde Belhanda'nın yerini onunla doldurmayı düşünecek kadar bunamamıştır.

Mehmet Ekici max Oğulcan'ın maaşına oynayacaksa gelsin. Rotasyonda en kötü şutları ve duran toplarıyla illa iş yapar orası ayrı da, 11 için düşünülüyorsa Allah belamızı vermiş demektir.

Topçulara karşı ön yargılı olmak huyum değildir. Bunu yapanlara da başta Adem ve Fatih transferlerinde karşı çıkmıştım.

Ama bu Mehmet Ekici hakikaten kronik sakat yav. TS döneminde çok beğenirdim ama herif at olsa vurulmuştu şimdiye. FB kariyeri koca bir sıfır.

Hoca herhalde Belhanda'nın yerini onunla doldurmayı düşünecek kadar bunamamıştır.

Mehmet Ekici max Oğulcan'ın maaşına oynayacaksa gelsin. Rotasyonda en kötü şutları ve duran toplarıyla illa iş yapar orası ayrı da, 11 için düşünülüyorsa Allah belamızı vermiş demektir.

400 bin euroya oynayacaksa gelsin.Yedekte bekler.

Sanıyorum ki seriyi kiralayacağız yine.
Dos bölgesi taylan seri değişimli oynayacaktır sağ iç belo etebo sol iç emre ömer emre akbaba bi de kanat almak lazım

2 orta saha almazlarsa bu başarılı oyunun içine ederler ne yapacaklar göreceğiz.

Sanıyorum ki seriyi kiralayacağız yine.
Dos bölgesi taylan seri değişimli oynayacaktır sağ iç belo etebo sol iç emre ömer emre akbaba bi de kanat almak lazım
ben dos'ta çiğ et yiyen birini isterdim taylanın yedeği olarak.

seri tamam da tam bir cdm değil.

bu mantıkla hoca tempolu ve ayağı iyi pas yapan oyunculardan kurmak istiyor takımı sanırım. cdm de olsa top ayağına gelince pas hatası yapmayan bir takım demek 90 dk topu döndürüp rakibi koşturacak demektir.

400 bin avro mu ? 250 bin TL'ye geliyorsa gelsin. Hatta vazgeçtim. Gelmesin. Sokağa atacak kuruşumuz yok.
2. ligdeki topçular bile milyon TL'ye oynuyor. Bazılarınız istiyor ki yabancılara kepçeyle verilen yerde yerli oyuncular çay kaşığıyla alsın. Böyle bir düşüncenin pratikte en ufak bir karşılığı yok. Safi romantizm.

mario arda gibi oynar emre ile değişmeli iç ve açık şeklinde

takımda hız sorunu devam eder ama pas kalitesi çok artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt