Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.574
- 30.492
- 1.988
Özgür Bey nöbeti mi stalkliyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samattayı kesin almışlar mı?
çok iş yapar o adam. Falcao yerine gelsin istemiştim
Ciddiye almıyor muyuz, oy çokluğu ile patladı mı?Belhanda kesin gitti. Keyif icin butun maclarda oynatiyoruz.
Bari rangers macimi? Kasimpasa macina yetisirse öp de başina koy renktaşValla fener macini gectim, en azindan Rangers macina birini yetistirelim.
Bu arada Goetze hic idman da yapmamistir.
Belhanda kesin gitti. Keyif icin butun maclarda oynatiyoruz.
Bu ercanlar konusunca beni bi gulme tutuyor yavaltan da beyinsiz bi holigan da. ercanlar hem holigan hem konuşmayı da bilmiyor
Fener macini kazanirsak o krediyi kazandim sanarlar. Fenerin yerinde olsam bize yenilirim, bizimkiler de transfere gerek yok diye sevimirim. Sonra Taylan filan sakatlaninca, yorulunca goruruzBari rangers macimi? Kasimpasa macina yetisirse öp de başina koy renktaş
seri iyi işleyen bir takımda iş yapar dogru ama bizim lig gibi sert ligte cogu macta pasif kaldı hatırlayınSeri’yi ben isterim acikcasi Cok yönlü bi orta saha hem Taylan ile dönüsümlü oynar hemde öndeki oyunculara da alternatif olabilir elimiz güclenir kadro olarak
3 tane 8 numara ile oynamaya devam edelim hic oyle defansin önüne ‘kazma’ bir oyuncu alip ta oynadigimiz oyunu baltalamayalim