Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba firsat transferi olarak götze riskini alsak mi

Iyi durum da degildi en Son biliyorum Ama tutarsa oynadigimiz sistem de katkisi cok olur

Bende böyle düşünüyorum Fulham beleşe veya az bir kira ücretine verirse Seri'yi alırız vermezse kimseyi almayız gibi.

Seri’yi ben isterim acikcasi Cok yönlü bi orta saha hem Taylan ile dönüsümlü oynar hemde öndeki oyunculara da alternatif olabilir elimiz güclenir kadro olarak

3 tane 8 numara ile oynamaya devam edelim hic oyle defansin önüne ‘kazma’ bir oyuncu alip ta oynadigimiz oyunu baltalamayalim

Seri’yi ben isterim acikcasi Cok yönlü bi orta saha hem Taylan ile dönüsümlü oynar hemde öndeki oyunculara da alternatif olabilir elimiz güclenir kadro olarak

3 tane 8 numara ile oynamaya devam edelim hic oyle defansin önüne ‘kazma’ bir oyuncu alip ta oynadigimiz oyunu baltalamayalim
seri iyi işleyen bir takımda iş yapar dogru ama bizim lig gibi sert ligte cogu macta pasif kaldı hatırlayın

ayrca seri var taylan var etobo var bukadar kısır ortasaha olmamalı

ortasahamız hic skor üretemiyor ne asist ne gol o yüzden seri bence yanlıs tercih

Seri ligimiz için uygun profil değil geçen sezon da gördük bunu taylan iyi başladı iyi de devam edecek gibi ama güçlü kuvvetli bir ön libero daha almalıyız o pozisyona sadece taylanla gitmez orası sadece ligde 40 maç var daha avrupası türkiye kupası da var seri yerine sağlam bir 6 alınmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt