Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Campuzano için zorunlu satın alma yazmış yanlız yazan adam. Opsiyonlu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O videonun ilk dklarında benim de aklıma necip geldi yazmaya üşendim lakin başka videolarına bakmanı tavsiyelerimKolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.
Necip top mu kapıyor hımm...Kolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.
Seneye zorunlu satin alma ile. Baska bir sansimiz maalesef yokTopçuyu ikna etmek kolay da kulübü nasıl ikna edicez kiralamaya? Max 1 milyon euro verebiliriz şuan
Necip top mu kapıyorKolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.
1+7 yaparizBence haber doğru da Boca Juniors en az 7-8 milyon euro bonservis ister..

Adama boca juniors 3.5 milyon euro para saymış basit topçu değil kolombiya milli takımında oynayacakKolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.
Kolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.

Adama boca juniors 3.5 milyon euro para saymış basit topçu değil kolombiya milli takımında oynayacak