Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary medelin gençliği bu çocuk,tabi biz yaşlıları sevdiğimiz için normal begenmemek

Bir bakmissiniz Marcao 17 milyona gitmis, Belhanda 3 milyona gitmis ve Sarr, Campuzano, Irfan gelmis

emre utkucanın begendıgı son kolombıyalı on lıbero para ıcın arabıstana gıttı

gecelım

Bende beğendim iyi yontulursa defansif olarak meloya yakın bir topcuya eviririz belki. Hucum yönünü pek değerlendiremiyorum videodan birşey anlayamadım ama driplingler fena değil

Ters toplari falan iyi gibi ayrica top suruyor mesafe kat ediyor Ama benim en cok ilgimi ceken hareketli bir orta saha oyuncusu olmasi

Abi düz müz diyonuzda casemiroyu izleyin açın adamda böyle gizli kahramanlar bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol ayağıyla topa hiç değmiyor videolarda bu önemli bir eksi genel olaraksa gayet olumlu gözüküyor

tagliafico dada aynısını yaptınız la adı bizle anılıyordu bokladınız cocugu. Ajax aldı 20mluk topcu oldu. Şimdi mesajları uplattırmayın bana :D

Yav ben videolara bakıp beğenmedim.Bence aradığımız adam değil.Çok tek yönlu gözuktu bana.Hatta simdi maç performanslarına bakıyorum os çizgisini geçmiyor.Ha scout ekibi eğer menajer transferi değilse 100 kere izlemiş ve ışık görmuşlerdir.Zaten gol atamayan kısır bir ortasahamız var.Bize öncelik 7 8 tane atan bir 8 numara.

8'e serbest kalma maddesi varsa 1+5'e normalde bu iş bitebilir ama bizimkiler 1+8 verip 9a alırlar

Olur işte bu yani artık bu saatten sonra yapacak bişey yok. Apoya söyleyin alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt