Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
Gary medelin gençliği bu çocuk,tabi biz yaşlıları sevdiğimiz için normal begenmemek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende beğendim iyi yontulursa defansif olarak meloya yakın bir topcuya eviririz belki. Hucum yönünü pek değerlendiremiyorum videodan birşey anlayamadım ama driplingler fena değil
Godindiraz önce marcao'nun yerine veteran bir stoperle anlaşıldığı duyumunu aldım
godin olabilir.. doğrulatmam lazım
34 yaşında ya da İngiltere artığı olması lazım. zaten kimsenin de geleceği yoktagliafico dada aynısını yaptınız la adı bizle anılıyordu bokladınız cocugu. Ajax aldı 20mluk topcu oldu.
Topcuyu ustadFalcao kulübü mü ikna etsin?
Aynen o yaşa kadar yurt dışı görmedi falan denildi burda halbuki adam orda kaptandı. 4m ye ajax a gitti çatır çatır oynuyortagliafico dada aynısını yaptınız la adı bizle anılıyordu bokladınız cocugu. Ajax aldı 20mluk topcu oldu. Şimdi mesajları uplattırmayın bana![]()
Sadece 1+7'yi kabul etmek daha makul olacaktirAhmet çalıgı iteleyek arjantine takasla
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cagliari yapmadi mi oGodindir
![]()
Godin To Complete Move To Cagliari From Inter Today With Candreva To Follow Suit After Italian Media Report
Cagliari should complete the signing of Diego Godin from Inter during today according to a report in today's print edition of Italian daily newspapersempreinter.com
Olay topçuyu ikna etmek değil ki, Boca 3.5 vermiş okuduğum kadarıyla. İtalyanlar da peşindeyse (zorunlu satın alma yazıyor haberde) 1+9 falan olur imkansız
tagliafico dada aynısını yaptınız la adı bizle anılıyordu bokladınız cocugu. Ajax aldı 20mluk topcu oldu. Şimdi mesajları uplattırmayın bana![]()
Oradan topcu almak zor zaten, pek imkan vermiyorum. Para basman lazim versinlerOlay topçuyu ikna etmek değil ki, Boca 3.5 vermiş okuduğum kadarıyla. İtalyanlar da peşindeyse (zorunlu satın alma yazıyor haberde) 1+9 falan olur imkansız