- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
what happent
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ taylanda gecen seneki gibi ceza sahasına yakın oynabilir. Antalyaya karşı cok iyi oynamıştı.Fernando da orta sahayi gecmiyor Lerma da gecmiyor bu nasil mantik. Gelirse onunde oynayan tempolu Emre Kilinc ve Belhanda var zaten.
Telles ve OntiveroEn son güneyamerikadan kimi aldık biz ?
Semih Kaya’diraz önce marcao'nun yerine veteran bir stoperle anlaşıldığı duyumunu aldım
godin olabilir.. doğrulatmam lazım
telles ontivero burdissoEn son güneyamerikadan kimi aldık biz ?
En son güneyamerikadan kimi aldık biz ?
Forumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim.Lerma'yı en çok öven biz değilmişçesine![]()
![]()
GÜney Amerika'yı takip etmem, Skill videoları izlemem ama EPL izliyorum biliyosun. Lerma'nın da hayranıyım gerçi gelseydi kırmızı rekorunu kırardı heralde orası ayrıForumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim.![]()
futbolcu sinemada izlenirForumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim.![]()
+1Sıkıntı gol atmaması ya da hücuma çıkmaması değil bence. Baskı yediğimizde bizi oradan pasla çıkarabilecek bir adama ihtiyacımız var. Seri kadar olmasına da gerek yok ama belirli bir standartta ve seviyede yapabilmesi lazım çünkü hoca 2 senedir bunu ısrarla uygulatıyor. Stoperlerini de buna uygun seçti.
İsin top kapma, alan kapatma vs kısımlarında 10/10 görünüyor. Tabii hepsi videodan yaptığım çıkarımlar.
Dakikalar suren videoya bile gerek yok ; bir oyuncunun topla iliskisini olcmek icin bir veya iki pozisyon izlemek yeterli, top alis-verisi herseyi ele verir.Forumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim.![]()
O herif Arena'da full taraftarla 2 maça çıksın, takım için kurşun yiyecek kıvama gelir yav. Saykonun teki. Marcao'nun bile geldiği nokta ortada. Lerma'yı düşünemiyorum bile.GÜney Amerika'yı takip etmem, Skill videoları izlemem ama EPL izliyorum biliyosun. Lerma'nın da hayranıyım gerçi gelseydi kırmızı rekorunu kırardı heralde orası ayrı![]()
Yıllar geçmiş beTelles ve Ontivero
Taylan'ın şu performansı olmasaydı net gelsin derdim. Daha 2 hafta oldu tabii ama absürt derecede iyi oynuyor vasat bir adamın gelip önünü kesmesini istemem.+1
videosunda defans ağırlıklı haraketlerini koymuşlar. 1 2 maç performans videosu yada 90dklık macını izlesek daha iyi olacak