Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can karabacak bilir.Oraları takip ediyordu

En son güneyamerikadan kimi aldık biz ?
2063958-5f80n4rcvq40.jpg

İlk teklifimiz 500bin kira 5m zorunlu satın almaymış. Düşük bulmuşlar.

Sıkıntı gol atmaması ya da hücuma çıkmaması değil bence. Baskı yediğimizde bizi oradan pasla çıkarabilecek bir adama ihtiyacımız var. Seri kadar olmasına da gerek yok ama belirli bir standartta ve seviyede yapabilmesi lazım çünkü hoca 2 senedir bunu ısrarla uygulatıyor. Stoperlerini de buna uygun seçti.

İsin top kapma, alan kapatma vs kısımlarında 10/10 görünüyor. Tabii hepsi videodan yaptığım çıkarımlar.

Forumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim. :D
GÜney Amerika'yı takip etmem, Skill videoları izlemem ama EPL izliyorum biliyosun. Lerma'nın da hayranıyım gerçi gelseydi kırmızı rekorunu kırardı heralde orası ayrı :D

Sıkıntı gol atmaması ya da hücuma çıkmaması değil bence. Baskı yediğimizde bizi oradan pasla çıkarabilecek bir adama ihtiyacımız var. Seri kadar olmasına da gerek yok ama belirli bir standartta ve seviyede yapabilmesi lazım çünkü hoca 2 senedir bunu ısrarla uygulatıyor. Stoperlerini de buna uygun seçti.

İsin top kapma, alan kapatma vs kısımlarında 10/10 görünüyor. Tabii hepsi videodan yaptığım çıkarımlar.
+1

videosunda defans ağırlıklı haraketlerini koymuşlar. 1 2 maç performans videosu yada 90dklık macını izlesek daha iyi olacak

Forumda Transfermarkt değerlerine ve YouTube'daki skills videolarına göre oyuncular hakkında yorum yapan kamyonla adam var yemin ederim. :D
Dakikalar suren videoya bile gerek yok ; bir oyuncunun topla iliskisini olcmek icin bir veya iki pozisyon izlemek yeterli, top alis-verisi herseyi ele verir.

GÜney Amerika'yı takip etmem, Skill videoları izlemem ama EPL izliyorum biliyosun. Lerma'nın da hayranıyım gerçi gelseydi kırmızı rekorunu kırardı heralde orası ayrı :D
O herif Arena'da full taraftarla 2 maça çıksın, takım için kurşun yiyecek kıvama gelir yav. Saykonun teki. Marcao'nun bile geldiği nokta ortada. Lerma'yı düşünemiyorum bile. :D

+1

videosunda defans ağırlıklı haraketlerini koymuşlar. 1 2 maç performans videosu yada 90dklık macını izlesek daha iyi olacak
Taylan'ın şu performansı olmasaydı net gelsin derdim. Daha 2 hafta oldu tabii ama absürt derecede iyi oynuyor vasat bir adamın gelip önünü kesmesini istemem.

Bu adama vasat demiyorum bu arada, genel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt