Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Bu herif takımı ilerde oynatan oyuncular gibi. Tek sıkıntısı luyindama gibi hareketleri, özgüvenli oynayıp hata yaptırabiliyor ama diğer özellikleri iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdilik bu maclardaki performansının istisna oldugunu kabul etmek daha mantıklı. kotu oynadıgı macları gormeden standardının ne oldugunu bilmek mumkun degil.Aynı şey değil. Ontivero kupada Tokat'a karşı oynamıştı. Taylan 3 maçtır bunlardan biri Başak maçı olmak üzere gayet güzel oynuyor. Abartmıyorum ama şu ana kadar bıraktığı intiba gayet yerinde.
necip dedin adama hepsinin ssni aldım
İstisna mıdır süreklilk midir bilemeyiz haklısın ama Ontivero ile kıyaslamak da karşılaştırma standardını çok aşağıya çekmektirsimdilik bu maclardaki performansının istisna oldugunu kabul etmek daha mantıklı. kotu oynadıgı macları gormeden standardının ne oldugunu bilmek mumkun degil.
Bırakın milletin arcentinlisini.
Bırakın milletin arcentinlisini.
ontivero ismi bir onceki postta geciyordu, ordan gorup yazdım.İstisna mıdır süreklilk midir bilemeyiz haklısın ama Ontivero ile kıyaslamak da karşılaştırma standardını çok aşağıya çekmektir
sac dovme kurtarmaz. kız gibi suratı var. bıyık bırakmalı.Saçlarını sarıya boyasın
3-5 tane dövme yaptırsın
Bir de maç içinde arada bir taraftara gaz versin
Değeri en az 10 milyon euro artar.![]()
Sen varya sen, çok sinsi bir adamsın ha. Ali Yavuz'un oynaması için de şu takımda satmayacağın adam yok.gayemiz 6 noya iyi bir herif alıp taylanı 8.5oynatmak haliyle de ardayı 11den dehlemek
Bir kaç saat uzak kaldık duyum gelmiş baya sever taraftar bu çocuğu ama karta çok yakın oynayan birisi şutör özelliği de olan bir oyuncu taylanın yerine değil ama yanına gelirse çok faydalı olur
................campuzo..............
Valla ben de SS aldım. Hani es kaza gelir filan... Dursun kenarda.Bu adama necip demedim arkadaşlar.Hesabım heklenmiş.
Valla ben de SS aldım. Hani es kaza gelir filan... Dursun kenarda.![]()
bilmedigin topcu yok renktas. ne ayaksın?Bir kaç saat uzak kaldık duyum gelmiş baya sever taraftar bu çocuğu ama karta çok yakın oynayan birisi şutör özelliği de olan bir oyuncu taylanın yerine değil ama yanına gelirse çok faydalı olur
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
az önce yurtdışı kaynaklı bir duyum aldım..
brezilyalı bir 6 numara ile görüşülüyor..