Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.604
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
itibarı kullanabilsek drogbadan dolayı afrikada almadığımız topçu kalmazdı bence
yönetim beceremez bu işi
Bizde yonetim yok ki, keske olsa. Transferlere albayrak bakiyor
itibarı kullanabilsek drogbadan dolayı afrikada almadığımız topçu kalmazdı bence
yönetim beceremez bu işi
özellikle transfer görüşmelerinin covid önlemleri kapsamında telekonferans ile yapıldığını öğrendimYönetim itibarını kullanmaya karar verdi
LAZar Markovic Galatasaray’a çok yakın
Saracchi'yi ülkesinden getirmedik, zaten getirmişlerdi biz kullandık.Elimizde falcao gibi adam var, kolombiyada itibari var. Ordan yokmu iyi oyuncular yada wonderkidsler? Falcaonun ikna gucuyle o piyasadan oyuncu alma sansimiz var, yada musleranin ulkesinden nasil sarachiyi getirdiysek.
Semih kaya Mehmet ekici gibi transfer soylentileri midemi bulandiriyor. Bu saatten sonra yapacagimiz transferler bize zarar verir, kalkip marcao satarsak takimin dengesi bozulur. 700bin euro galiba transfere harcama limitimiz bulunuyor onunla adi duyulmamis genc ucuz birine yatirim yapilacak yada en kotusu buyuk ligden orta sira bi oyuncu kiralacaksin o miktarda.
afiyet olsunNöbet nöbet değil stand upçıların uğrak mekanı sanki.
Her girdiğimde espiri şelalesinden bir yudum alıyorum.
“The teams Galatasaray of Turkey, Fiorentina and Benevento of Italy are analyzing the hiring of the Colombian player Jorman Campuzano belonging to Boca Juniors”
özellikle transfer görüşmelerinin covid önlemleri kapsamında telekonferans ile yapıldığını öğrendim
bonservis pazarlığından bir foto
Fenere gitmis diyorlar. Kesin degil mi?diagne şut samatta kiralık opsiyonlu çok iyi olur
Fenere gitmis diyorlar. Kesin degil mi?
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayirsiz olsunZe luis ve Samatya’yı aldılar galiba nexus pek yanılmıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rodop ısrarla transfer yapılacak diyor bakalım göreceğiz
Tırt 1 topçu. En fazla 3. yedek olarak devam eder2012'den beri üyeyim burda. Daha önce bir futbolcumuzun fotoğrafını avatar yaptığımı hatırlamıyorum. 3senedir takip ediyorum. Tarsustayken de full takip etmeye calıştım. trt avaz/trt 6 izledim tarsus macları için bazen yerel kanalların yayını bulup takip etmeye calıstım. Daha önce altyapıdan başka topcuya bu kadar heyecanlanmamıştım. Süre aldığında hepimiz göreceğiz nasıl bir topcu oldugunu da daha zamanı var.