Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece bir boca taraftari agliyordu herif gidiyordu diye. Translate ile sordum kesin gidiyor mu diye
Verdigi cevap Screenshot_20200923-091009_Samsung Internet.webp
Screenshot_20200923-091009_Samsung Internet.webp

Campuzano'yu 1 milyon euro'ya kiralayıp satın alma opsiyonunu da 6 milyon euro olarak belirlersek toplam 7 milyon euro'ya bu transfer biter de asıl mevzu bu oyuncudan bir Gary Medel çıkar mı?

Ya almak kolay ..seneye istediğimiz kadar harcama yapabiliriz al sat olayı bitiyor..

Zorunlu satın alma opsiyonlu kiralayalım..

Ama bu transferi Taylan ın yerine yapıyorsak büyük hata yapıyoruz..

Ortasahamızı Taylan..transfer..Etobo şeklinde yapalım..

Ya almak kolay ..seneye istediğimiz kadar harcama yapabiliriz al sat olayı bitiyor..

Zorunlu satın alma opsiyonlu kiralayalım..

Ama bu transferi Taylan ın yerine yapıyorsak büyük hata yapıyoruz..

Ortasahamızı Taylan..transfer..Etobo şeklinde yapalım..
433 mü
Fatih
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Campuzano Etobo
Feghouli Falcao Emre K.

Zorunlu satın alma bu sene ki ffpye yansıyor yani demek ki biri gidiyor eğer bu adam gelecekse

Nasıl çapsız bir yönetim bu arkadaş. Adam alamıyoruz anladık, adam da mı yollama özelliğiniz yok? Covid var bunun bilinci ile son haftaya kalmamalı idi, kaldı 10 gün nerdeyse transfer bitimi. Sekidika, ozonwor, jimy, ahmet daha vs ne olacak bu adamlar? Neden hicbir gelişme yok aylardır. Ne görev yaparsınız bu kulüpte. Taylan 2 maç iyi oynadı diye orta saha da almamayi kesin düşünüyordur albayrak ve cengiz. 60 maç var almayın bakalım adam. En büyük şansınız fatih terim yönetim olarak yoksa 100 defa gitmiştiniz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Campuzano'nun verilerine baktım kulübü Boca Juniors çift forvetle 4132 sistemiyle oynamış ve bu oyuncu tek ön liberoda oynamış tüm maçlarda. Gelirse bir 4-4-2 denenebilir bizde de Falcao & Diagne çift forveti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt