- 10 Nisan 2013
- 58.851
- 42.136
- 3.943
Diagne'yi forvet almadan verirsek çok zararlı çıkarız. Bu sezon forvet transferi yapacağımızı zannetmiyorum kalması daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel yedek forvet oynar, Ali Yavuz var.Diagne'yi forvet almadan verirsek çok zararlı çıkarız. Bu sezon forvet transferi yapacağımızı zannetmiyorum kalması daha iyi.
İrfan + Visca'ya 5 milyon vermem açıkçası. Bize anadolu kulüplerine karşı şov yapacak değil büyük maçlarda acaba dedirtmeyecek adam lazım. Nagatomo, Saracchi hatta Linnes bile Visca'ya dur dedi rahatlıkla. İrfan'ın esamesi okunmadı.İrfan+Visca’ yı verirselerse Diagne’yi veririz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla olur . Emre k. / arda da lcm oynuyor. Irfan gelmeyip diagne kalsin vallaİrfan-Diagne takası yapıp ,Campuzano'yu da alırsak eğer,forvete kiralık bir isim alınır zaten Falcao var , orta sahamız muazzam olur
Campuzano
Etebo
Belhanda
Taylan
İrfan
Ömer
Babel ile denemedik mi zaten? Olmayacağını gördük işte. İrfan iyi olur ama forvet almadan olmaz.Babel yedek forvet oynar, Ali Yavuz var.
Diagne, Irfan takasi iyi olur..
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Adamlarda karı da lazım mı der ve transfer görüşmeleri biterdiagne icin irfan + 15 milyon + diagne icin geri alma opsiyon

İrfan + Visca'ya 5 milyon vermem açıkçası. Bize anadolu kulüplerine karşı şov yapacak değil büyük maçlarda acaba dedirtmeyecek adam lazım. Nagatomo, Saracchi hatta Linnes bile Visca'ya dur dedi rahatlıkla. İrfan'ın esamesi okunmadı.
olmaz bence,Belhanda'nın sağı solu belli olmuyor, Etebo da ne çıkacağı belli değil, Ayrıca Emre'yi sol kanada atabiliriz dönüşümlü, bazen İrfan-Campuzano-Taylan 3lüsü oynar ayrıca bonservisleri bizde olacak gibi düşünFazla olur . Emre k. / arda da lcm oynuyor. Irfan gelmeyip diagne kalsin valla
Böyle bir firsat bir daha gelmez benden soylemesi.Babel ile denemedik mi zaten? Olmayacağını gördük işte. İrfan iyi olur ama forvet almadan olmaz.
Belhandayı kesinlikle direkt rakibim olan bir takıma vermezdim bu adam deli çünkü kafasına koyarsa bir takımı şampiyon yapabilir daha önce örneği varİrfan+visca = cagne+ belhanda+Çalık+ sekidika
Üstüne 1 de forvet kiralarsak iş tamamdır..6 numarada Taylan guvenmeliyiz oyuncu kazanmak istiyorsak bu riske girilir taylan-irfan-etebo oyunu çift taraflı idare edebilir..
Feg'i zaten geçen sezon bitmeden satmalıydık. Ama maaş ah o maaşı var ya. Oyunda bile hilesiz satmaya kalkınca tüm takımlar "satan takım maaşa bilmem ne kadar katkı versin" maddesini zorunlu koyuyor.Haklısın ama geriye kalan 15 takımı da tek başına yıkabilme potansiyeli var viscanın ve bu şampiyonluk demek.
Feghouli artık bitik bu sezon iyi oynadığı maç sayısı 3-5 i geçmez.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben İrfan kötü demiyorum. Forvet almadan risk alırız diyorum.Böyle bir firsat bir daha gelmez benden soylemesi.
Irfan şuan formsuz ama iyi bir 8 numara.
Hem gelecegin orta sahasini kurma sansimiz var.
Taylan
Kilinc-Irfan
Yabanci siniri sorun olmaz ileride.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Belhandayı kesinlikle direkt rakibim olan bir takıma vermezdim bu adam deli çünkü kafasına koyarsa bir takımı şampiyon yapabilir daha önce örneği var
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi