Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Diagne gitmemeli. Iki forvetimiz de cok iyi basladilar. Bos is olur

İrfana karşılık diagne ve babel demişler böyle bir anlaşma olursa diagne ve babelin maaşlarını biz ödeyelim başakşehir 5 milyon euro versin İrfana ek olarak hem ffp ye takılınmaz hem de orta saha almış ve forvet içinde para yaratmış oluruz tabiki diagne ve babelin maaşlarını sadece 1 yıl ödemek karşılığında

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan-Diagne takası yapıp ,Campuzano'yu da alırsak eğer,forvete kiralık bir isim alınır zaten Falcao var , orta sahamız muazzam olur

Campuzano
Etebo
Belhanda
Taylan
İrfan
Ömer

İrfan-Diagne takası yapıp ,Campuzano'yu da alırsak eğer,forvete kiralık bir isim alınır zaten Falcao var , orta sahamız muazzam olur

Campuzano
Etebo
Belhanda
Taylan
İrfan
Ömer
Fazla olur . Emre k. / arda da lcm oynuyor. Irfan gelmeyip diagne kalsin valla

İrfan+visca = cagne+ belhanda+Çalık+ sekidika

Üstüne 1 de forvet kiralarsak iş tamamdır..6 numarada Taylan guvenmeliyiz oyuncu kazanmak istiyorsak bu riske girilir taylan-irfan-etebo oyunu çift taraflı idare edebilir..

İrfan + Visca'ya 5 milyon vermem açıkçası. Bize anadolu kulüplerine karşı şov yapacak değil büyük maçlarda acaba dedirtmeyecek adam lazım. Nagatomo, Saracchi hatta Linnes bile Visca'ya dur dedi rahatlıkla. İrfan'ın esamesi okunmadı.

Haklısın ama geriye kalan 15 takımı da tek başına yıkabilme potansiyeli var viscanın ve bu şampiyonluk demek.
Feghouli artık bitik bu sezon iyi oynadığı maç sayısı 3-5 i geçmez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'nin olası gidişi halinde forvete kiralık
Fazla olur . Emre k. / arda da lcm oynuyor. Irfan gelmeyip diagne kalsin valla
olmaz bence,Belhanda'nın sağı solu belli olmuyor, Etebo da ne çıkacağı belli değil, Ayrıca Emre'yi sol kanada atabiliriz dönüşümlü, bazen İrfan-Campuzano-Taylan 3lüsü oynar ayrıca bonservisleri bizde olacak gibi düşün

Babel ile denemedik mi zaten? Olmayacağını gördük işte. İrfan iyi olur ama forvet almadan olmaz.
Böyle bir firsat bir daha gelmez benden soylemesi.

Irfan şuan formsuz ama iyi bir 8 numara.

Hem gelecegin orta sahasini kurma sansimiz var.

Taylan

Kilinc-Irfan

Yabanci siniri sorun olmaz ileride.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İrfan+visca = cagne+ belhanda+Çalık+ sekidika

Üstüne 1 de forvet kiralarsak iş tamamdır..6 numarada Taylan guvenmeliyiz oyuncu kazanmak istiyorsak bu riske girilir taylan-irfan-etebo oyunu çift taraflı idare edebilir..
Belhandayı kesinlikle direkt rakibim olan bir takıma vermezdim bu adam deli çünkü kafasına koyarsa bir takımı şampiyon yapabilir daha önce örneği var

Haklısın ama geriye kalan 15 takımı da tek başına yıkabilme potansiyeli var viscanın ve bu şampiyonluk demek.
Feghouli artık bitik bu sezon iyi oynadığı maç sayısı 3-5 i geçmez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feg'i zaten geçen sezon bitmeden satmalıydık. Ama maaş ah o maaşı var ya. Oyunda bile hilesiz satmaya kalkınca tüm takımlar "satan takım maaşa bilmem ne kadar katkı versin" maddesini zorunlu koyuyor.

Böyle bir firsat bir daha gelmez benden soylemesi.

Irfan şuan formsuz ama iyi bir 8 numara.

Hem gelecegin orta sahasini kurma sansimiz var.

Taylan

Kilinc-Irfan

Yabanci siniri sorun olmaz ileride.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ben İrfan kötü demiyorum. Forvet almadan risk alırız diyorum.

Belhandayı kesinlikle direkt rakibim olan bir takıma vermezdim bu adam deli çünkü kafasına koyarsa bir takımı şampiyon yapabilir daha önce örneği var

Üstad belhandanin onları şampiyon yapma ihtimali benim yazdığım takası basakin kabul etmesinden kat kat daha düşük bir ihtimal ütopik bir öneri zaten .. viscayi almak demek z basaki direk ilk 8 dışına atmak anlamına geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt