Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'nin olası gidişi halinde forvete kiralık

olmaz bence,Belhanda'nın sağı solu belli olmuyor, Etebo da ne çıkacağı belli değil, Ayrıca Emre'yi sol kanada atabiliriz dönüşümlü, bazen İrfan-Campuzano-Taylan 3lüsü oynar ayrıca bonservisleri bizde olacak gibi düşün
Adamlar daha bi os zar zor aliyorlar. Bir de forvet yedegi mi alirlar

Feg'i zaten geçen sezon bitmeden satmalıydık. Ama maaş ah o maaşı var ya. Oyunda bile hilesiz satmaya kalkınca tüm takımlar "satan takım maaşa bilmem ne kadar katkı versin" maddesini zorunlu koyuyor.

Ben takımda iki tane problem görüyorum

Bir orta sahaya genç dinamik potansiyelli bir azman

Birde onyekuru bruma tarzı süratlı bir kanat oyuncusu

Şu iki eksiği kapatırsak ligde önümüzde kimse duramaz.

Avrupa’da bile başarı gelebilir çünkü bu sezon takım iyi hazırlanmış üstelik amatör lig takımlarının kondisyoneri bartali yerine piri var elimizde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben takımda iki tane problem görüyorum

Bir orta sahaya genç dinamik potansiyelli bir azman

Birde onyekuru bruma tarzı süratlı bir kanat oyuncusu

Şu iki eksiği kapatırsak ligde önümüzde kimse duramaz.

Avrupa’da bile başarı gelebilir çünkü bu sezon takım iyi hazırlanmış üstelik amatör lig takımlarının kondisyoneri bartali yerine piri var elimizde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanatta hemfikiriz de ben orta sahaya illa genç olsun diye ısrarcı değilim. İkili mücadeleyi seven, rakibi yıldıran az biraz da şutu/pası olan birini alıp getirseler dicem ama umutsuzum şekil 1.A
1600846366527.webp

Bu campuzano, bana Arsenal daki Toreirrayi hatirlatti.

Azmana benziyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İrfan + Visca'ya 5 milyon vermem açıkçası. Bize anadolu kulüplerine karşı şov yapacak değil büyük maçlarda acaba dedirtmeyecek adam lazım. Nagatomo, Saracchi hatta Linnes bile Visca'ya dur dedi rahatlıkla. İrfan'ın esamesi okunmadı.
İrfan'ın ne zaman okunmadı esamesi, bizim maçların hepsinde iyi oynuyor.

Visca da henüz hazır değil bize oynamasa da diğerlerinin hepsini tokatlıyordu.

Anadolu kulüplerine şov yapmazsan şampiyon olamazsın Visca son 10 yılın en istikrarlı ve üretken oyuncusu ligde.

Son düzenleme:
İrfan'ın ne zaman okunmadı esamesi, bizim maçların hepsidinde iyi oynuyor.

Visca da henüz hazır değil bize oynamasa da diğerlerinin hepsini tokatlıyordu.

Anadolu kulüplerine şov yapmazsan şampiyon olamazsın Visca son 10 yılın en istikrarlı ve üretken oyuncusu ligde.
İrfan bizim maçlarda hiç oynamıyor admirim. İkisini de beğenmiyorum açıkçası

Zorunlu satın alma yasak ffpde. Bu senenin bütçesine etki ediyor. Zorunlu satın alma haberleri hepsi yalan.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alakası yok..
Ödeme tarihi önemli olan..

1 milyona kiraladın 2 senelik mesela
2 sene sonra da 5 milyona alırım dedin..

Ödemelerini ne zaman yaparsan o döneme gider sayılır..

Diagneyi iyi fiyata araplara satip, Belhanda + para ile Irfani almaya calisalim. Belhanda istanbulda kalmis olur ve biz hocaya istedigi oyuncuyu almis oluruz. Irfanda orda isyan etsin ben Galatasaraya gitmeyi istiyorum diye. Geri kalan parayla bir U25 pivot forvet tipli adam alsinlar.

Irfan + Crivelli = Cagne + 2 milyon veririm
Irfan + Crivelli + Visca = Cagne + Belhanda + Maaslarini veririm
Irfan + Visca + Crivelli = Cagne + Fegh + Belhanda

Trabzonspor, Vitor Hugo ve Palmeiras ile anlaşma sağladı. Brezilyalı savunmacının hafta sonuna kadar Türkiye'ye gelip resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. [@sabahspor1]

Sabah'a güven olmaz ama Ts nihayet sağlam bir stoper almışa benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt