Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir'de Visca disinda fark yaratacak oyuncu yok. Oda artik yavas yavas kemale eriyo. Irfan'in Belhanda'dan farkini goremiyorum. Ikiside ulkede adam gibi ofansif orta saha olmadigindan goz boyuyor. Super lig tarihinin ofansif orta sahalari listesinde en sonlarda yer bulurlar ancak.

1600847593953.webp

Aynı maçı mı izledik yahu? İrfan nasıl iyi değildi? Adam süper top oynadı. Bence Mahmut da iyi top oynadı. Bakmayın siz skora Başak'ı ön tarafı faciaydı. Forvetleri yok. Visca da etkisiz kaldı.

Bir sağlam forvet bulup Chadli form tutarsa Başak şikecilerden daha fazla favori. Oturmuş çok sağlam sistemleri var ve bence skorun söylediğinin aksine biz maçta çok zorlandık...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben o limit olayindan birsey anlamadim. Bunlarin limiti 170 milyon civari degil mi?
En az 35 40 milyon maas veriyorlardir. Neredeyse 2 kati fark var

O kadar maaş verme ihtimalleri bence pek yok. En yüksek maaş alan Clichy gitti zaten.

Şu anda da muhtemelen Demba Ba alıyordur en yüksek.

Arkadaşlar klasik 10 numara yani klasik ofansif orta saha devri kapanalı çok oldu, artık 8.5 numaralar moda. Bugün dünyanın en iyisi Kevin De Bruyne bile klasik 10 numara değil yani İrfan Can - Belhanda gibi adamlar tercih ediliyor stil olarak, oyunu tek yönlü oynayan oyuncuların dönemleri günden güne kapanıyor.

Beklentiniz skor üretmesiyse o konuda haklısınız bu adamlar 10+ gol ve asist katkısı vermeli ki onu da veriyorlar aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt