- 23 Temmuz 2011
- 75.720
- 51.206
- 4.843
kolpa duyumcuları patlattığı için sevmeye başladım belhandayı lanbelhanda kesin gitti bir de o var ömer taylan etebo kaldık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpa duyumcuları patlattığı için sevmeye başladım belhandayı lanbelhanda kesin gitti bir de o var ömer taylan etebo kaldık

Hoca Taylan'dan 6 yaratsa da Belhanda'dan da müthiş bir 8 performansı alsa da, Etebo hazır hale gelse de Ömer Bayram sol içte uçsa da oraya bir adam lazım, bir de topu öne taşıyacak kanat.
Artık o para A.Telles'ten mi gelir yoksa kırmızı kar mı yağar göreceğiz...
Hayırlısı bakalım şurada az bir şey kaldı dönemin bitmesine. 2 transfer gelse çok kârdır bizim içinForum olarak Ozgur Ayten'i arama faaliyetlerine basladik rengo
İyice moda oldu şu buçuklu rakamlar da ha. Yok 8.5 numara yok 9.5 numara...
Boş işler bunlar. Futbolcunun kalitesi önemli olan. Futbolcunun iyisi, kötüsü ve bir de vasat vardır.
Birtek bu forumda görüyorum şu tartışmayı.
Yok X topçu 10 değil 8.5'ta millet 10 numara sanıyor da zart zurt.
Sadece İrfan gibi vasat futbolculara ve Belhanda gibi sürekliliği olmayan heriflere kılıf uydurmak için kullanılıyor bu rakamlar.
Ben hiç De Bruyne, Firmino ya da Eriksen için numara tartışması yapıldığını görmedim mesela.
Seri sayesinde de yine regista kavramı sandıktan çıkartıldı.
Ben hiç Thiago ya da Pjanic için rol ya da numara tartışması yapıldığını görmedim mesela.
Yine söylüyorum, rakamların önemi yok. İstediğiniz kadar analiz kasın. Herif iyiyse kimse bu tartışmalara girmiyor zaten.
Topçulara kılıf uydura uydura hal oldunuz. Ayakkabı mı alıyorsunuz neyin tartışması bu abi. Pep ile Klopp sizin kadar konuşmuyordur bu dizilişleri, numaraları.
Hayırlısı bakalım şurada az bir şey kaldı dönemin bitmesine. 2 transfer gelse çok kârdır bizim için
Bu arada Freud reise geri dönüş yapmışsın üstat![]()
Son saniyede saçma sapan birisini getirecekler gibi duruyorhenüz muhteşem orta sahamızın gelmemiş olmasını nasıl yorumluyorsun ahb
%100Son saniyede saçma sapan birisini getirecekler gibi duruyor

Son saniyede saçma sapan birisini getirecekler gibi duruyor
![]()
Norveçli Oyuncu Alexander Sörloth: Galatasaray Beni İstedi Ancak Ben Gent'i Seçtim
Devre arası transfer döneminde Cyrstal Palace'dan Gent'e kiralık olarak giden Norveçli oyuncu Alexander Sörloth, "Galatasaray beni istedi ancak ben Gent'i seçtim." dedi.www.haberler.com
Belki biraz erken konuşuyorum ama Galatasaray'ın bu sene yapmış olduğu transferler bence fenerin falan yaptığı transferlerden çok daha etkili ve mantıklıcaydı. Eş dost muhabbetlerinde söylüyordum Omar ve Emre Kılınç bu sezonun en bomba 2 transferi olacak diye. Henüz ligde 2 maç oynanmışken erken olabilir ama ne kadar etkili ve takıma ne kadar katkı sağladıklarını ve sağlayacaklarını şimdiden görüyoruz.
Diğer taraftan Arda'nın saha içerisinde sanıldığı kadar etkisiz olmadığını hatta taktiksel açıdan toparlayıcı bir unsur olduğunu da bu 2 maçta gördük.
Benim bir diğer beklentim ise Kerem Aktürkoğlu. İlerleyen haftalarda muhakkak kendisine şans gelecektir ve o şansı kullanacağını düşünüyorum. Sistem içerisinde yer alması zaman alacaktır. Hocanın ilerleyen zamanlarda gözdesi olabilecek bir kapasitesi var.
Ayrıca Ali Yavuz Kol için de merakla bekliyorum. Fiziksel olarak iyi ama hiç performansını görmedim. Yalnız hoca Adem'den vazgeçtiyse bir ışık görmüş demektir.
Bu senenin balon transferi olarak Oğulcan'ı görüyorum. Sanırım fırsat transferi olarak alındı takıma. Ya tutarsa diye. Bakalım.
Etabo için ise ilk maçında aklımda kalan tek şey taça gönderdiği top oldu. Umarım iyi çıkar.
Yeni parlayan isimlerimiz de var. Diagne, Belhanda ve Taylan. Allah nazarlardan esirgesin. Diagne bence kişisel ilgi isteyen birisi. Takımda sevildiğini düşündüğü taktirde olumlu işler yapacaktır. Arda liderliğinde bu ilgiyi gördüğünü düşünüyorum. Bu zamana kadar verilen bonservis bedelinin altında ezildi sadece. Verilen bonservis sürekli yüzüne vurulmazsa katkı sağlayacaktır.
Cok güzel analiz etmissin renkdasimBelki biraz erken konuşuyorum ama Galatasaray'ın bu sene yapmış olduğu transferler bence fenerin falan yaptığı transferlerden çok daha etkili ve mantıklıcaydı. Eş dost muhabbetlerinde söylüyordum Omar ve Emre Kılınç bu sezonun en bomba 2 transferi olacak diye. Henüz ligde 2 maç oynanmışken erken olabilir ama ne kadar etkili ve takıma ne kadar katkı sağladıklarını ve sağlayacaklarını şimdiden görüyoruz.
Diğer taraftan Arda'nın saha içerisinde sanıldığı kadar etkisiz olmadığını hatta taktiksel açıdan toparlayıcı bir unsur olduğunu da bu 2 maçta gördük.
Benim bir diğer beklentim ise Kerem Aktürkoğlu. İlerleyen haftalarda muhakkak kendisine şans gelecektir ve o şansı kullanacağını düşünüyorum. Sistem içerisinde yer alması zaman alacaktır. Hocanın ilerleyen zamanlarda gözdesi olabilecek bir kapasitesi var.
Ayrıca Ali Yavuz Kol için de merakla bekliyorum. Fiziksel olarak iyi ama hiç performansını görmedim. Yalnız hoca Adem'den vazgeçtiyse bir ışık görmüş demektir.
Bu senenin balon transferi olarak Oğulcan'ı görüyorum. Sanırım fırsat transferi olarak alındı takıma. Ya tutarsa diye. Bakalım.
Etabo için ise ilk maçında aklımda kalan tek şey taça gönderdiği top oldu. Umarım iyi çıkar.
Yeni parlayan isimlerimiz de var. Diagne, Belhanda ve Taylan. Allah nazarlardan esirgesin. Diagne bence kişisel ilgi isteyen birisi. Takımda sevildiğini düşündüğü taktirde olumlu işler yapacaktır. Arda liderliğinde bu ilgiyi gördüğünü düşünüyorum. Bu zamana kadar verilen bonservis bedelinin altında ezildi sadece. Verilen bonservis sürekli yüzüne vurulmazsa katkı sağlayacaktır.