Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hafta kerim frei’nin kaçırdığı boş kafada acayip bir pas göndermiş. neredeyse ölmüş maçı diriltiyordu. keza geçen sene yediğimiz golde harika bir asisti vardı. belki olmasa şampiyonluğa tutunacaktık. irfan’ın bu maçlarda silindiği bir şehir efsanesi.
Maçın son kısmında yaptığı dribbling de çok iyidi, Luyi kesmese net pozisyondu.

Adam her işi yapıyor, beğenmeyenlere neyi beğenmediğini sorsan açıklayamazlar zaten.

Crivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.

Vieri ile aynı cümlede adının geçmesi bile Vieri'ye hakaret. Crivelli Frey'in gelişmişi bence. Güreşçinin teki :D

İsterseniz sabaha kadar eldekileri övün, şakşakçılık yapın eldeki adamlarla sezon bitmez.

Başak maçında yaşadığımız ama gözden kaçan top çıkaramama problemini çok yaşarız, ilerdeki kanatların ağırlığının problemini de yine çok çekeriz.

Dribbling, pas, şut işlerini az çok yapabilen bir orta saha ile golcü/hızlı kanat şart takıma.
Bu sene takım geçen seneye göre daha mücadeleci ama kesinlikle transfer şart tabi. Yoksa maç temposu çok ağır gelebilir

İsterseniz sabaha kadar eldekileri övün, şakşakçılık yapın eldeki adamlarla sezon bitmez.

Başak maçında yaşadığımız ama gözden kaçan top çıkaramama problemini çok yaşarız, ilerdeki kanatların ağırlığının problemini de yine çok çekeriz.

Dribbling, pas, şut işlerini az çok yapabilen bir orta saha ile golcü/hızlı kanat şart takıma.
1-Golcün penaltı dışında maçta yok
2-Arda hazır değil
3-Babel malum zaten
4-belhanda her maç böyle oynamıyor
5-taylan 40 maçlık ligde kaç maç bu seviyede oynayacak
6-Koşamayan soso
Aslında sorun çok da ligin seviyesi böyle olunca sorunlar gözden kaçıyor

Seri + bir hizli kanat yeterli aslinda. Hele seri ile o arkadan top cikarma problemini Marcao ile cok rahat cözeriz. Bir de Luyi döndü ,Allahin Piskopati topu öne sürüp Dribbling yapmaya basladi xd

1-Golcün penaltı dışında maçta yok
2-Arda hazır değil
3-Babel malum zaten
4-belhanda her maç böyle oynamıyor
5-taylan 40 maçlık ligde kaç maç bu seviyede oynayacak
6-Koşamayan soso
Aslında sorun çok da ligin seviyesi böyle olunca sorunlar gözden kaçıyor
Evet kesinlikle. Falcao'nun övülecek bir oyunu yok zaten Falcao ile Arda 1 aya anca form tutarsa tutar. Taylan her maç oynayamaz, iyiken her şey iyi gözükür ama kötü olunca her şey kötüye döner.

Belhanda zaten belirsiz. Ben Soso'nun vites yükselteceğini düşünüyorum ilk kez kamp yedi bu sezon.

Kerem Aktürkoğlu iyi çıkarsa ok ama orta saha şart. Hatta Taylan ve Belhanda'yı yedekleyebilecek/rotasyona girecek 2 adam lazım.

Seri + bir hizli kanat yeterli aslinda. Hele seri ile o arkadan top cikarma problemini Marcao ile cok rahat cözeriz. Bir de Luyi döndü ,Allahin Piskopati topu öne sürüp Dribbling yapmaya basladi xd
Tek orta saha alınacaksa bence Seri doğru tercih olmaz. 2 adam gelip birisi o olacaksa olabilir.

O campanaho nasil biri bilmiyorum.

campanaho
Fegh Seri/Taylan Emre K. Kanat
Falcao

3 transfer daha yapacaklarini sanmiyorum ama
Top kapacak adam şart ya yoksa yine stoperlerin işi çok zor olacak.

Bocalı çocuk iyi duruyor hakkaten.

Gerçekten yönetim ne oyuncu satmayı biliyor ne de transfer yapabilmeyi . Fatih Terim ve önceki yönetimin kurduğu kadro olmasa takım şimdi sürünüyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt