Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 588
Savaş’ın yeni sponsorluk olacak mı sorusunu cevaplamadı konuyla alakalı tek soru oydubu muhabilrler saçma saçma soru soruyolar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş’ın yeni sponsorluk olacak mı sorusunu cevaplamadı konuyla alakalı tek soru oydubu muhabilrler saçma saçma soru soruyolar ya
sevilla vazgecmiş diyorlarAlamayacagimiz oyuncuyu niye tartisiyorsunuz ki. Irfan hayalim avrupa’ya gitmek dedi giderse avrupa’ya gider.
Değil bende araştırdım geçenEkli dosyayı görüntüle 95746
Ekli dosyayı görüntüle 95747
Bunla bu aynı adam mı bi yardım. Kafama takıldı
ÖZEL - Fenerbahçe ve Galatasaray Altınordu’dan Ravil Tagir ile ilgileniyor.
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, Galatasaray’da ise Fatih Terim, Ravil için Altınordu’dan bilgi aldı.
Altınordu, Ravil için 2.5 milyon Euro bonservis + satıştan %25 pay istedi.yavaş haliyle bizim maçta 6 dripling yapmış yalnız. Yukarda da yazdım bence irfanın suan ki temposuz oynu yeteneksizlikle yada fizik/kondisyonla alakalı değil. Hocasıının ona verdiği rol. Mahmut bile irfandan şuan daha tempolu oynuyor ama irfan mahmuttan daha yeteneksiz diyebilir misin
Bu çocuğu çok methediliyorlar . Başkanları Ali Koç un adamı . Bize 2,5 derler . Fener e abuk sabuk fiyata verirler@ertansuzgun:ÖZEL - Fenerbahçe ve Galatasaray Altınordu’dan Ravil Tagir ile ilgileniyor.
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, Galatasaray’da ise Fatih Terim, Ravil için Altınordu’dan bilgi aldı.
Altınordu, Ravil için 2.5 milyon Euro bonservis + satıştan %25 pay istedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@ertansuzgun:ÖZEL - Fenerbahçe ve Galatasaray Altınordu’dan Ravil Tagir ile ilgileniyor.
Altınordu, Ravil için 2.5 milyon Euro bonservis + satıştan %25 pay istedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E sat o zamanAbdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. İki haftamız daha var. Limiti aşmamaya çalışıyoruz. Önce satmak, sonra almak istiyoruz. Futbolcularımıza da tekliflerin gelmesi bizi memnun ediyor."
İnsan basiretsiz olunca bitmez tabiAbdurrahim baskanum'dan aciklamalar:
calatasarayda transfer bitmez.