Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Bonservisi elinde; D.Kuzyaev, M.Henriksen, A.Garcia, P.Kasami gibi ya da serbest kalacak denilen Asamoah, S.Khedira gibi isimlerden birini alabilirsek alacağız sanırım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan'ı ben de çok beğendim ama bu şekilde devam edip etmeyeceği meçhul şu an. Etse bile sakat-cezalı gibi durumlarda ona benzer profilde bir topçumuz yok. Oraya Donk'u koyunca başka bir oyun oynamak zorunda kalırsın. Mesela Emre'nin alternatifleri var Ömer ve muhtemelen Etobo o tarafı kapatabilir kalite düşse de.Benim anlamadigim bisey var madem neden orta sahaya illah takviye istiyoruz. Taylanin durumu belli ilk 11i kaldiracak durumda. Gerekirse Arda gecer, donk gecer. Yani Seri veyahut baska 'yildiz' adam alamiyacagimizda cok bariz su saatden sonra 11i alacak adamda direk 11'e giremez zaten.
muhattap dğil, muhatap.
ben ajan değilim lan. Sen kulübe bu sene girecek olan kazığı görmeden sallıyorsun
Seneye de harcama limiti düşeceği için fazla bir şey yapamazlar. (kalırlarsa tabi)
Gecen sene 2 3 kisi sakatlandi pandemi sonrasi 7 mac üst üste kazanamadikSebep?
Neden sinirlendin melih abi ?
Ya iste olmayada bilir yani benim Taylanin sakatlandiginida duymadim hic baya fiziksel anlamda guven veriyor kendisi bana. Elbette form dusuklugu yasayacak ama kadronun genisligine orta sahadada kapatir diye dusunuyorum. Evet baska bir oyun oynamak zorunda kalirsin Taylan gibisi yok kadroda ama gidip taylan gibisini bulmak zor hadi buldun Taylanin onunde kesmek haksizlik etmis gibi olursun.Taylan'ı ben de çok beğendim ama bu şekilde devam edip etmeyeceği meçhul şu an. Etse bile sakat-cezalı gibi durumlarda ona benzer profilde bir topçumuz yok. Oraya Donk'u koyunca başka bir oyun oynamak zorunda kalırsın. Mesela Emre'nin alternatifleri var Ömer ve muhtemelen Etobo o tarafı kapatabilir kalite düşse de.
Zaten bence şu an kanat transferini daha çok istiyor hoca.
Cok onemli elbet ama cop adam istemek ne ustad yav gidersin o halde alt yapindan iki adam cikartirsin :bGecen sene 2 3 kisi sakatlandi pandemi sonrasi 7 mac üst üste kazanamadik
Kadro derinligi bu sene cok daha önemli
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok yahu sinirlenmedim.
Senin özgür yine patladı. belhanda da kalıyormuş diyorlar