Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi elinde; D.Kuzyaev, M.Henriksen, A.Garcia, P.Kasami gibi ya da serbest kalacak denilen Asamoah, S.Khedira gibi isimlerden birini alabilirsek alacağız sanırım...

Lan kimse gelmiyor bari kimseyi satmayın

Geçen seneki gibi diagne yi gönderirler Falcao yokken yine mala bağlarız

Bırakın kalsın böyle o zaman

Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Belhanda.. Taylan.. Emre
Feghouli.. Falcao.. Arda

Okan
Linnes.. Donk.. Emin.. Linnes
Jimmy.. Etebo.. Ömer/Akbaba
Sekidika.. Diagne.. Babel/Kerem

Vay arkadaş ne korkak bir yönetime sahibiz transferi kapattık açıklamasını bile hocaya yaptırıyorlar

Benim anlamadigim bisey var madem neden orta sahaya illah takviye istiyoruz. Taylanin durumu belli ilk 11i kaldiracak durumda. Gerekirse Arda gecer, donk gecer. Yani Seri veyahut baska 'yildiz' adam alamiyacagimizda cok bariz su saatden sonra 11i alacak adamda direk 11'e giremez zaten.
Taylan'ı ben de çok beğendim ama bu şekilde devam edip etmeyeceği meçhul şu an. Etse bile sakat-cezalı gibi durumlarda ona benzer profilde bir topçumuz yok. Oraya Donk'u koyunca başka bir oyun oynamak zorunda kalırsın. Mesela Emre'nin alternatifleri var Ömer ve muhtemelen Etobo o tarafı kapatabilir kalite düşse de.

Zaten bence şu an kanat transferini daha çok istiyor hoca.

Yönetime bilhassa da bize durmadan yalan söyleyen Apo ya sövmek serbest olsun lütfen.

muhattap dğil, muhatap.

ben ajan değilim lan. Sen kulübe bu sene girecek olan kazığı görmeden sallıyorsun ;D

Seneye de harcama limiti düşeceği için fazla bir şey yapamazlar. (kalırlarsa tabi)

Neden sinirlendin melih abi ?

Hoca ile bu Albayragin arasi iyi degil dedigim zaman laf edilmisti. Hocanin zerre hoşlandığını sanmıyorum.

Hoca Apo yu insallah tamamen siler de kurtuluruz su capsiz heriften.

Taylan'ı ben de çok beğendim ama bu şekilde devam edip etmeyeceği meçhul şu an. Etse bile sakat-cezalı gibi durumlarda ona benzer profilde bir topçumuz yok. Oraya Donk'u koyunca başka bir oyun oynamak zorunda kalırsın. Mesela Emre'nin alternatifleri var Ömer ve muhtemelen Etobo o tarafı kapatabilir kalite düşse de.

Zaten bence şu an kanat transferini daha çok istiyor hoca.
Ya iste olmayada bilir yani benim Taylanin sakatlandiginida duymadim hic baya fiziksel anlamda guven veriyor kendisi bana. Elbette form dusuklugu yasayacak ama kadronun genisligine orta sahadada kapatir diye dusunuyorum. Evet baska bir oyun oynamak zorunda kalirsin Taylan gibisi yok kadroda ama gidip taylan gibisini bulmak zor hadi buldun Taylanin onunde kesmek haksizlik etmis gibi olursun.

Umarim Taylan boyle devam eder cok yakisir kendisine.

Kanat transferi olacaksa oncelikle Babeli gondermek zorundasin bence. O da zor. :/

Hoca gelen ve gidenlerden sonra muslerayı kadroya yazdırmak istiyorum dedi.
E o zaman yabancı satıcaz türk alıcaz
okay mı irfan mi

Evet satmadan alamiyoruz arkadaslar, artik kimi alacagimiza degil kimi nasil satabilecegimize bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt