Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Takim doğranıp Şampiyonluktan kapatılırken ağzını açıp iki kelime söyleyemeyeler fotoğraf oldu mu tam kadro yerini alıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk şampiyon fener olur demesi garip geldiDoğru söylemiş. 2 sakat 2 cezaya bakar kopman. Formsuzluğu saymıyorum bile
Kim olacak başka?Direk şampiyon fener olur demesi garip geldi
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao geldiginden beri ismine yakisir sekilde klas bir gol attigini hatirlamiyorum
Ne bilim adam gecip veya ceza sahasi disindan sert vurup attigini
Insallah derbide yaniltir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao geldiginden beri ismine yakisir sekilde klas bir gol attigini hatirlamiyorum
Ne bilim adam gecip veya ceza sahasi disindan sert vurup attigini
Insallah derbide yaniltir
Şöyle 5 lira basıp ev-araba aldıracak garanti kuponu olan var mı?
Bu mantıkla Falcao bildiğimiz Falcao yu iletirse, ligdeki forvetler imza kuyruğuna girer. Kafalar pırıl pırıl yemin ederim.Sercan Dikme: "Aboubakar, bizim bildiğimiz bir Aboubakar izletirse; Falcao ve Samatta ağzı açık bir şekilde onu izler"
[A Spor]
Ev almam lazım bedavaya. Kira vermek yoruyor artıkSayısal olabilir o paraya reis.Ama ihtimal biraz dusuk.
9![]()
Al Hilal'in takimi corona'ya yakalanmasina ragmen mac iptal edilmemis, adamlar 9 kisi ile maca baslayacaklar vay be
Biz olucaz öyle yada böyle basiretsiz yönetime rağmen bu sene başarı gelecek gibi hissediyorumKim olacak başka?