Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dorukhan seneye bedava gidecek zaten adam sözleşme uzatmıyor. kalan limitimizi verelim hayrını görsünler.

Yönetim beceriksiz, iş bilmez falan fistan hepsine eyvallah

Ama bir kaç lafta hocaya edelim arkadaşlar

Mesela Belhanda'ya ciddi para teklif edilmişken neden sattırmadı

Diagne için 13 milyon istediklerinde neden kabul etti

Keza Babel gibi birisine bu sözleşmeyi nasıl verdi

Yani kısaca hocanında bu döneme gelinmesinde ciddi bir payı var

en büyük yönetim destekçisi sen mi bunu diyorsun danyal admin
popülist yazmayı bırak artık
hastır lan ordan. ben tadımız kaçmasın diye yönetime bir şey demiyorum. transfer konusunda sınıfta kalan mali konuda sınıfı geçen yönetim var karşımızda. bunu yapmalarına sebebiyet veren de hocadır. bu ffp kısıtlamasına bu kadar sampiyon olabilecek yoktur. 20 hafta forvetsiz oynanan ligi şampiyon bitirdi takım. şaka gibi ama gercek.

6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.

Zira Diagne için de menajerinden garanti aldık kesin satıcaz da demişlerdir, 6 ay forvet bekleyip yine istemese ve forvetsiz mi oynasaydı?

anlatılan sizin hikayenizdir
images (13).webp

6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.

Zira Diagne için de menajerinden garanti aldık kesin satıcaz da demişlerdir, 6 ay forvet bekleyip yine istemese ve forvetsiz mi oynasaydı?

Hoca niye Aponun bir bok becermedigini anladiginda sonra bir güvendigi spor direktörü getirtmedi acaba? Öyle birisiyle hem Belhandanin yedegi erkenden aranir ve bulunurdu ve Diagne belki hic alinmazdi.

hocanın diagne babel ve emre akbabada büyük vebali var

var yok değil. nzonzi de büyük balon çıktı mesela. bu transferlerin hepsinin nedeni ffp yalnız bunu da unutmayalım.
belhanda ne şartlarda istenildi de verilmedi orayı kaçırmışım.
diagne listede kaçıncı sıradaydı da hiçbiri olmadı ve o alındı? 20 hafta forvetsiz oynayan takımın şampiyon olmasının baska alternatifi var mıydı? 13 milyon diagneye verildi belki ama rize deki kafa golü 30milyon koydu kasaya. artı avrupa kupalarına katılma bedeli vs.

babel büyük fiyasko. geldiğinde en güvendiğim isimdi. hatta falcao dan fazla etki yapacağını düşünmüştüm. futbolun içindeki amatör ruhu çoktan bırakmıs işe sadece profesyonel olarak bakan biri oldu çıktı. bu da ekstra calısmamasına doğal olarak katkı verememesine sebep oluyor. yaptığı youtube yayınlarından belliydi ne olacağı. sonra nası laf yediyse bıraktı zaten o işleri de.

Hoca niye Aponun bir bok becermedigini anladiginda sonra bir güvendigi spor direktörü getirtmedi acaba? Öyle birisiyle hem Belhandanin yedegi erkenden aranir ve bulunurdu ve Diagne belki hic alinmazdi.
Yav Ozan'ı da satmayın dedi 3 gün sonra sattılar adam az kalsın istifa edecekti.

Onu bilemiyorum ama menajer kucaklarına oturup durmasak bu yönetim anca son senesindeki Akbaba'ya 4 bonservis 1.75 maaş verip onu alırdı.

Bu leş yönetim dururken hocaya laf atılmaz ya. Önce yönetimi eleştirin sonra gelin hocaya. 2 hafta iyi top oynadık diye o kadar eksiğe rağmen transfer yapmayacak olan yönetim!!

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim konusunda ayni fikir de degilim

Transfer konusunda zorlaniyorlar bu kesin ama daha önce yurt disindan defalarca oyle veya Boyle oyuncu getirdiler

Fatih hoca herzaman takimi bir önceki sezona göre güclendirmek ister bu sekilde basari geliyor cunku her sezon hedefi belli Ama bu sezon bu pek mumkun degil cunku gelirlerimiz düsmeye basladi Cl geliri de yok Fatih hoca da herseyin farkinda avrupadaki büyük kulupler bile transfer yapmakta zorlaniyor

Elestirecegim nokta oyuncu satisi olur,bu zamana kadar satis olmasi gerekirdi yapamadik

ulan villa bunlara niye adam gönderiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt