Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hastır lan ordan. ben tadımız kaçmasın diye yönetime bir şey demiyorum. transfer konusunda sınıfta kalan mali konuda sınıfı geçen yönetim var karşımızda. bunu yapmalarına sebebiyet veren de hocadır. bu ffp kısıtlamasına bu kadar sampiyon olabilecek yoktur. 20 hafta forvetsiz oynanan ligi şampiyon bitirdi takım. şaka gibi ama gercek.en büyük yönetim destekçisi sen mi bunu diyorsun danyal admin
popülist yazmayı bırak artık
6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.Yönetim beceriksiz, iş bilmez falan fistan hepsine eyvallah
Ama bir kaç lafta hocaya edelim arkadaşlar
Mesela Belhanda'ya ciddi para teklif edilmişken neden sattırmadı
Diagne için 13 milyon istediklerinde neden kabul etti
Keza Babel gibi birisine bu sözleşmeyi nasıl verdi
Yani kısaca hocanında bu döneme gelinmesinde ciddi bir payı var
anlatılan sizin hikayenizdir
6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.
Zira Diagne için de menajerinden garanti aldık kesin satıcaz da demişlerdir, 6 ay forvet bekleyip yine istemese ve forvetsiz mi oynasaydı?
Yönetim beceriksiz, iş bilmez falan fistan hepsine eyvallah
var yok değil. nzonzi de büyük balon çıktı mesela. bu transferlerin hepsinin nedeni ffp yalnız bunu da unutmayalım.Yönetim beceriksiz, iş bilmez falan fistan hepsine eyvallah
Yav Ozan'ı da satmayın dedi 3 gün sonra sattılar adam az kalsın istifa edecekti.Hoca niye Aponun bir bok becermedigini anladiginda sonra bir güvendigi spor direktörü getirtmedi acaba? Öyle birisiyle hem Belhandanin yedegi erkenden aranir ve bulunurdu ve Diagne belki hic alinmazdi.
Gelsin isterimelneny bu gecede pl seviyesi gosteriyor.
su aksamdan sonra sevsen alamazsinGelsin isterim