Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim beceriksiz, iş bilmez falan fistan hepsine eyvallah

Ama bir kaç lafta hocaya edelim arkadaşlar

Mesela Belhanda'ya ciddi para teklif edilmişken neden sattırmadı

Diagne için 13 milyon istediklerinde neden kabul etti

Keza Babel gibi birisine bu sözleşmeyi nasıl verdi

Yani kısaca hocanında bu döneme gelinmesinde ciddi bir payı var
Adam senden Samatta'yı istesin alama, Pato'yu alama, Ze Louis'i alama, Tetteh'i alama, Modeste'yi alama ve kim bilir basına düşmeyen daha kimleri alama, sonra hocaya valla biz kimseyi almayı beceremedik, istiyorsan gidip Diagne'yi alalım yoksa yine forvetsiz kalacaksın desin ve hoca el mahkum evet desin, şampiyon olup herif STSL tarihine geçsin ama sen herifi satama ve son gün kiralama bedeli için Brugge'ye kirala ve hoca suçlu olsun öyle mi?

Siz varya siz, iflah olmazsınız. Hakikaten diyorum bak.

Bu apo oyuncularimiza talip var diyor. Yine aklima geldi. Sinirlerimi mahvetti herif
2 aydır gelenler, gidenler olacak diyor ama evinde keyif çatıp dalga geçiyor taraftar ile. Hiç ugrastiklari yok. Davilla topçusu etebo dışında bu transfer dönemi aldıkları adam yok. Diğer alınanlar aylar önce anlaşılmış zaten. Adam desen hıc yollayamadılar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım bu yönetim istifa etmez de kavgalı dövüşlü bir genel kurul izleriz. Eğlenceli oluyor.

Adam senden Samatta'yı istesin alama, Pato'yu alama, Ze Louis'i alama, Tetteh'i alama, Modeste'yi alama ve kim bilir basına düşmeyen daha kimleri alama, sonra hocaya valla biz kimseyi almayı beceremedik, istiyorsan gidip Diagne'yi alalım yoksa yine forvetsiz kalacaksın desin ve hoca el mahkum evet desin, şampiyon olup herif STSL tarihine geçsin ama sen herifi satama ve son gün kiralama bedeli için Brugge'ye kirala ve hoca suçlu olsun öyle mi?

Siz varya siz, iflah olmazsınız. Hakikaten diyorum bak.

Bir de kiralik aldiklari adamlarla övünmeleri yok mu :)

Hoca basın toplantısında söyledi zaten bunlar futbolcu satmayıda almayıda beceremedi demeye getirdi...A. Albayragın acilen kıçına tekmeyi vurmaları lazım...
3_4 sene öncesine kadar en sevilen Galatasaraylı idi milleti kendinden daha fazla soğutmamalı

Bu yönetimin niyetinden şüphem yok dursun gibi degiller yani ama ne yazıkki iş bilmemezlik var feghouli belhanda babel ezikbahçede olsa hile hurdaylada olsa en az 7-8 şer milyon eurodan satarlardı Başımızda fatih terim gibi bir adam var ve bu yönetim istedigi hiçbir isimi alamıyosa burada büyük sıkıntı var demek yapacakları çok basitti mayıs ayında görevi bırakacaklardı seçim olacaktı derseniz nasıl olsun covid vardı diye nasıl siyasi partiler kongrelerini yaptılarsa bizde yapardık Galatasaray Lisesi olmazdıda başka açık bir yerde olurdu bu sene şampiyon olamazsak tamamen yönetime yazar başarısızlık ve yaptıkları güzel şeylerde unutulur

Madem para yok transfer yapamıcaksın . Yap gene bileklik falan traftar alır. Baştan de paramız yok transfer yapamıyacagız ama sen diyorsun yapıcaz 2 ay oyalıyorsun okadar sponsorluk anlaşması yaptın 6 ay önce anlaştıgın oyunculRı getirdin . Omar sözünde durmasaydı sezona şenerlemi başlıyacaktın? Bukadar kötü yönetim olamaz bunlar kime hizmet ediyor . Yazıklar olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?

Fatih hoca bütün yokluklara ragmen benim gibi muhaliflerini tokatlıyor oynattıgı futbol ve durusuyla.
Bazıları hala kabullenemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt