tarihi böyle yorumlayamazsın1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarihi böyle yorumlayamazsın1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?
Muhtemelen 6-0 muhabbetini bidaha asla yapamayacakları bir skor çıkardı ortaya hem de kadıköyde.Hızlı kanadın ekmeğini yedik o maç. Onyekuru'nun ayağı bi tık iyi olsa fener taraftarı ikinci yarıyı bile izlemezdi
Halen nobet mi tutuyorsunuz
ligin açık ara en basiretsiz yönetimine sahibiz. stadın elektrik parasını ödeyemeyen tinercilere bile oyuncu kaptırmak için ultra çapsız olmak gerekir
made in fatih terim. böyle bi yönetimle mourinho yu getir ilk 3 e giremez1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?
Yukarıdan emir geldiyse Abdurrahim Albayrak korkmuştur ihale vermezler diyeYönetim bilerek orta saha almıyor, fener şampiyon olsun diye, ben de o fikirdeyim artık. 1 milyon elde var 500de gidenlerden gelse en kötü 1.5a orta saha alırsın her türlü kiralık. Ama mal gibi kaldılar.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaptırmadık mı.benim bildiğim şuan bjk de oynuyorkimi kaptırdık 500kya peşkeş çekilen mensahı mı?
Seneye tff'nin harcama limiti bizde yarıya düşecek. gelen yönetimin işi yine zor.7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..
ffp olayini iyi kötü götürdüler de... bu sene cok daha iyisini yapabilirlerdi. dua etsinler Terim birseyler beceriyor. zaten palabiyik aciklamasi son oldu
kaptırmadık mı.benim bildiğim şuan bjk de oynuyor
hangi menajerden garanti aldık yaw. bu ne saçma bir iş böyle. lig gol rekoru kıran adamı sezon sonu söz aldığımız menajer neden satamadı.
belhanda konusuna hiç girmeye bile gerek yok. küfür ettiği an gelen ilk teklife satılmalıydı.
Bugün öz kaynağa yönelelim diyorlar ama avrupada antrenörlerin aldığı maaş ortada gibi komik 1 laf etti hoca. maaşla mı oluyormuş bu işler. müfit erkasaba 1 milyon euro versek 5 tane ozan çıkarır o zmn.
alt yapıdaki hocaların maaşlarını değil bizzat kendilerini değişelim. ahbap çavuş ilişkilerinden vazgeçip, emekli futbolcu tayfalarını doldurmak yerine, işi bilen alt yapı antrenörleriyle çalışalım, o zmn maaş konuşuruz.
yönetime sallayacağım diye zırvalamayı bırakın
ffp den sonra ekonomik sikintilar bitiyo mu? agam bu kadar basit dusunme ya.7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..
ffp olayini iyi kötü götürdüler de... bu sene cok daha iyisini yapabilirlerdi. dua etsinler Terim birseyler beceriyor. zaten palabiyik aciklamasi son oldu