Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille'de geçen sezon sakatlık geçiren daha sonra formadan mahrum kalan Yusuf Yazıcı’nın kiralanması gündemde.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Trabzonspor'a 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Yav Ozan'ı da satmayın dedi 3 gün sonra sattılar adam az kalsın istifa edecekti.

Onu bilemiyorum ama menajer kucaklarına oturup durmasak bu yönetim anca son senesindeki Akbaba'ya 4 bonservis 1.75 maaş verip onu alırdı.

Iste iyi spor direktörü getirsen, belki adam Apogil gibi vurdum duymaz olup Ozana hazirlik kampindan sonra iyi bir zamli yeni sözlesme verirdi ve serbest kalma maddesinide cok abarti olmayan bir makul rakama yükseltirdi (14-15 milyon diyelim.) Sonra diyelim Belhandayi satip onun yerini adam gibi biriyle doldurdu ve Diagne yerine yazin kolay satilabilecek bir adam getirdi. Bir de o durumda yine 18/19 sezonunu sampiyon olarak bitirseydik, yönetimin utanmadan daha adamin isine karisirmiydi? Hele Fatih Terim o adami full supportluyorsa ve ona güveniyorsa?

Almanyada Baskan ve 2. baskan normalde transferle, yeni sözlesmelere falan kolay kolay karismaz. Tabi Hoeneß gibi adamlar yapiyorduda, ama öyle kisiler nadir burada.

Bizimkiler bir kere beceremdi tamam dedik, ikinci dönemdede sictik'dan sonra insan kendisine demez mi, biz bu isi belki beceremiyoruz bunu baskasina mi biraksak acaba? Utanmandan birde oyuncuyu iyi fiyata satamazlarsa ya da aldiklari oyuncuyu kazikli alirlarsa sucu taraftarda bulmak.

Son hafta TR liginden bir orta saha oyuncusu alınır.

Bilmiyorum yapın bir liste şuraya da bakalım 20-25 arası yerli orta saha oyuncuları kim var. Berat olabilir. Belki Hasan Hüseyin.

Budur yani başka bir şey bekleyen yoktur herhalde? Yurt dışından kimseyi getiremeyeceklerini biliyorsunuzdur.

Zaten zerre heyecanım kalmadı. Bana sorarsanız kapatsınlar transferi. Son transfer dönemleriydi inşallah. Defolup gidiyorlar.

Bilmiyorum yapın bir liste şuraya da bakalım 20-25 arası yerli orta saha oyuncuları kim var.

Berat olabilir. Belki Hasan Hüseyin.

Budur yani başka bir şey bekleyen yoktur herhalde? Yurt dışından kimseyi getiremeyeceklerini biliyorsunuzdur.
Ufuk Akyol

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?

Aynen bu.

Egs93JEXYAE4dax

hangi menajerden garanti aldık yaw. bu ne saçma bir iş böyle. lig gol rekoru kıran adamı sezon sonu söz aldığımız menajer neden satamadı.

belhanda konusuna hiç girmeye bile gerek yok. küfür ettiği an gelen ilk teklife satılmalıydı.

Bugün öz kaynağa yönelelim diyorlar ama avrupada antrenörlerin aldığı maaş ortada gibi komik 1 laf etti hoca. maaşla mı oluyormuş bu işler. müfit erkasaba 1 milyon euro versek 5 tane ozan çıkarır o zmn.

alt yapıdaki hocaların maaşlarını değil bizzat kendilerini değişelim. ahbap çavuş ilişkilerinden vazgeçip, emekli futbolcu tayfalarını doldurmak yerine, işi bilen alt yapı antrenörleriyle çalışalım, o zmn maaş konuşuruz.
Diagne yazında menajerlik olayları patladı Arabistan'da.

Belhanda'nın küfür olayı zaten sonraki sene oldu.

Hocanın da hataları var ama alt yapı konusunda haklı yanları var, tesisler kötü bir kere. Bunun da temel suçlusu stat yapıp tesis yapmayan siyaset

Almanya 2000lerin başında milyarlar döktü alt yapı yatırımlarna. Eskiden bir tane pırpır kanat çıkmazdı şimdi neler çıkıyor.

Bu işler 1 günde olmaz, şu övülen 2000 jenerasyonunu Terim toplamıştı zamanında; scout ekibini kuran da o; yani doğru adımlar var ama yeterli değil. Ekip kurup 10+2ye Bruma almaktansa o para daha iyi değerlendirilebilirdi zamanında mesela.

Hata çok ama bu yönetimin falsoları 10 kat daha çok.

Bilmiyorum yapın bir liste şuraya da bakalım 20-25 arası yerli orta saha oyuncuları kim var.

Berat olabilir. Belki Hasan Hüseyin.

Berat olsa iyi :asd:
Para bayılıp seri alırız , 2. maça hazır diye bakarken , şak bir gıda zehirlenmesi cırcır olmuş.

Son günlerde mehmet ekici ve semih kaya gelir transfer kapanır. Bu mesajım da burda dursun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aytaç Kara - Mehmet Ekici - Semih Kaya gelecek gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt