Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.577
- 698
Bu taraftar akillanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapıyı futbol akademisine dönüştüren de yine Terim. Burak Elmas'ın katkılarıyla tabii. Yalnız scout ekibi yanlış bilmiyorsam Terim'den önce vardı. Polat döneminde kuruldu ama bir işlevi yoktu. Terim Utkucan'la birlikte işler hale getirdi.Diagne yazında menajerlik olayları patladı Arabistan'da.
Belhanda'nın küfür olayı zaten sonraki sene oldu.
Hocanın da hataları var ama alt yapı konusunda haklı yanları var, tesisler kötü bir kere. Bunun da temel suçlusu stat yapıp tesis yapmayan siyaset
Almanya 2000lerin başında milyarlar döktü alt yapı yatırımlarna. Eskiden bir tane pırpır kanat çıkmazdı şimdi neler çıkıyor.
Bu işler 1 günde olmaz, şu övülen 2000 jenerasyonunu Terim toplamıştı zamanında; scout ekibini kuran da o; yani doğru adımlar var ama yeterli değil. Ekip kurup 10+2ye Bruma almaktansa o para daha iyi değerlendirilebilirdi zamanında mesela.
Hata çok ama bu yönetimin falsoları 10 kat daha çok.
Thiam çöp ama samatta iyi transfer. Türkiye liginde her türlü atar 15-20Samatta ve Thiam transferleri Karbonat Erol'un Feneri Tipik anadolu takimi gibi kontraatak oynatacagini göstermiş oluyor, planlamayi berbat yapmışlar 8. Hafta kovulacak iddiam hala devam ediyor..
Tüm transfer dönemleri facia yav zaten. Badou gitti Donkla sezon götürdük.
Sonraki yaz 10 gün kala santrafor yollayıp 2 adam alıcaz dediler kimseyi alamadık.
Hoca o arada Garry ile Ozan'ı parlattı 20 m euro para soktu, Marcao - Luyindama iyi işti ok ama zor transfer değillerdi aldık, forvet için aylarca uğraşılan adamlar olmadı gittik dibimizdeki adamı 2 haneye aldık.
Sonraki yaz Falcao, Lemina, Andone gelene kadar takım maçlara 3 ay teneke bağlanıp gönderilmeye çalışılan Diagne ile çıkıyordu. Geçen yıla bakınca Falcao ve Taylan dışında bu seneye kalan adam olmadı zaten.
Hayır adam alamayacaksak verselerdi Mert Hakan'a 2 kuruş daha fazla, alsalardı Sosa'yı iyi kötü bu sene idare edilirdi de boştakileri toplamadık kalmış 10 gün alay eder gibi transfer bitmez diyorlar.
Maicon'un kaçırılırcasına 1.43e gönderilmesini saymıyorum bile gören de adam alacak sanardı o dönem. Cepten kuruş koymuyorlar her yerde fotoğraflar, şovlar, açıklamalar. Neymiş temiz sayfaymış, düşsünler bu kulübün yakasından belki o zaman açılır temiz sayfa.
Hocaya laf eden yalı çocuğuyla gülücüklü pozları saymıyorum bile. Oyun oynanırken kural değişmezdi al değiştirdiler, çık konuş? Sesi çıkıyor mu hayır.
Olabilir ben 2011de Terim kurdu diye biliyordum.Altyapıyı futbol akademisine dönüştüren de yine Terim. Burak Elmas'ın katkılarıyla tabii. Yalnız scout ekibi yanlış bilmiyorsam Terim'den önce vardı. Polat döneminde kuruldu ama bir işlevi yoktu. Terim Utkucan'la birlikte işler hale getirdi.
11500 kişinin %56sı akıllı %44ü at çöpeBu taraftar akillanmaz.
Taraftara küfür eden belhanda sırf sözleşme almak için çırpınan belhanda, sözleşmeyi alınca yatacak olan belhanda ile sözleşme uzatılırsa kulübe asla maddi olarak destek olmam.Bu taraftar akillanmaz.
Bas bas paraları Leyla'ya calmaliGol atarsak fenerin sectigi gol muzigi calacak tantanasi var.
Cok yanlis bu rehavet durumlarini gosterir
Gerci Fatih hoca var ama
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inşallah kazandığımız bu 2 maç transfer yapmadığımız için uzun vadede kötü şeylere sebep olmaz.aynı temennim belhanda konusunda da geçerli sanki kandırılıyoruz gibi hissediyorum.Fener iyi değil şu an ama bu kadar da gömmeyin. Forvet kanat orta saha gelecek. Hakem desteği olacak. Bizim de her maç taylan belhanda böyle oynamaz eksiğimiz çok ama herkes herşey iyi gibi davranıyor 3 maç kazandık diye. Şaşırtıcı. 2 Adam almak şart, orta saha ve kanat. Ama ekici ve semih hamlesi gelecek yönetimden.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yazıyı görende dünyada Corona gibi bir pandemi olmamış, ülkede euro 9 Tl olmamış ve ülke ekonomisi çok iyi, bu yönetim gelene kadar Galatasaray'da para varmış bu yönetim tüm parayı harçamış borç yapmış zanneder. Geçtiğimiz yönetimler bu hseabı yağmadığı için bu haldeyiz zaten sırf geçtiğimiz yönetimler değil bu yönetimde yeterince bu hesabı yapmadı bence yapmış olsa Diagne2ye o bonservis ödenmez ve geldiğine ne kadar sevinsemde Falcao'ya o maaş ödenmezdi. Eleştirirken biraz gerçeklere göre eleştirelim artık mesela gelen her yönetim bundan sonra kuruşun hesabını yapsın denk bütçe olsun parayı ona göre harcasın veya harcamasın. Günümüz şartlarını da düşünmek lazım. Onun dışında bu sezon adam satamadığı yada bu kadar geç tarihe bıraktığı için eleştirilmesi çok haklı bir eleştiridir.Koskoca Galatasaray 50 bin surdan gelse 100 bin surdan gelse hesabını yapar oldu . Bu basiretsiz yönetime kızmayalım da ne yapalım
Indirime giderse kesinlikle evet.Bu taraftar akillanmaz.
Aylar önce söylemiştim burda mı twitter da mı tam hatırlamıyorum ama. Yönetimdeki heriflerin tek derdi şirketleri türkiye top500 e girsin /yada listeden düşmesin.
Kötü bir söylem olacak ama keşke başak maçını kaybetseydik. Uzun dönemde ısımıze gelmedi bu sonuç.inşallah kazandığımız bu 2 maç transfer yapmadığımız için uzun vadede kötü şeylere sebep olmaz.aynı yemennim belhanda konusunda da geçerli sanki kandırılıyoruz gibi hissediyorum.