Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şenol demode sınıfında kaldı. Son 20 yılın en iyi jenarasyonuyla iç sahada Arnavutluk ve hatta Kosova'yı bile domine edemeyen herifle Fatih hocamın adını yanyana koymam. Fatih hocadan sonra en yakın yerli hoca kalitede en az 2 gömlek altında. Ve hala hoca tamamen uzmanlaşmadığı bir sistem üzerinde mesai harcarken.

West Albion hala forvet almamış ve forvete ihtiyaçları var. Ben nedensen Fener maçından sonra Diagne'nin bu takıma gideceğini düşünüyorum böyle bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.

Şenol demode sınıfında kaldı. Son 20 yılın en iyi jenarasyonuyla iç sahada Arnavutluk ve hatta Kosova'yı bile domine edemeyen herifle Fatih hocamın adını yanyana koymam. Fatih hocadan sonra en yakın yerli hoca kalitede en az 2 gömlek altında. Ve hala hoca tamamen uzmanlaşmadığı bir sistem üzerinde mesai harcarken.
Beşiktaş ile 2 sene ligi domine etti . Arnavutluk ve kosava da kötüydü ama Fransa'yı madara etti.

O
Yenilmemiz iyi oldu sampiyonlugu orda garantiledik. Gerci heryerimiz terledi ama
Ne diyosun ya ses tellerimiz yok oldu kalpden gidiyorduk butun mac her gelen atak tehlikeydi :D muthis 1 aksam. sampiyonluk boyle kazanilir iste. ya da iste en son sampiyonlugumuz. 12/13 sampiyonlugu benim icin o kadar degerli degil mesela.

Tribün baskısı olmaması Zulmhandanın oyununu düzeltmiş olabilir.Fb maçını da görmek lazım.

Ne diyosun ya ses tellerimiz yok oldu kalpden gidiyorduk butun mac her gelen atak tehlikeydi :D muthis 1 aksam. sampiyonluk boyle kazanilir iste. ya da iste en son sampiyonlugumuz. 12/13 sampiyonlugu benim icin o kadar degerli degil mesela.
O sezon en zevk aldigim seneydi oyun olarak. Ondan sonra hic oyle zevk almadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt