Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
boyle transferi ozledik be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapı artık akademi şekline bürünüyor zaten askeri eğitim mantığında , hem genel okul eğitimini hemde futbol eğitimini klüpte görüp yoğun disiplinde altında yetiştirilmeleri lazım bu çocukların.................
BJKnin o kadroları çok özeldi yalnız, bir daha kimse o seviye kadro kuramaz. Prime Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca, Q7, Babel, Adriano, Pepe, Marcelo vs vsBeşiktaş ile 2 sene ligi domine etti . Arnavutluk ve kosava da kötüydü ama Fransa'yı madara etti.
terroristevet dedim
hemde sertçe
Beşiktaş ile 2 sene ligi domine etti . Arnavutluk ve kosava da kötüydü ama Fransa'yı madara etti.
Basket potasi espirilero donuyordu mac oncesi. Fener sigma olimpikten 7 yemisti. Gerci bizde baya pozisyona girdik atamadik. Herifler orta sahayi dogru durust gecmeden emre belesoglunun sirtina carpan top gol oldu. O gun kotu olmustum cocukluk halimleJohnsonlı maç 20 tane kaçırdık heralde, tarihi rekor kırmıştık![]()
Adamdan önce meziyeti girmişti sınırlarımıza![]()
![]()
samatta geldiBu konu neden açık hala
O sezon en zevk aldigim seneydi oyun olarak. Ondan sonra hic oyle zevk almadim
İrfan(6)
Taylan-Dorukhan
Yapamazmıyız yav
Cevap verdiğim arkadaş Fatih Hoca'dan başka ligde iş yapabilen yerli hoca yok dedi. Ondan yazdım. Kadro ligin üstündeydi ama oynatamayan oynatamıyor. Fb nin Nani'li, Van Persie li kadrosu vardı mesela.BJKnin o kadroları çok özeldi yalnız, bir daha kimse o seviye kadro kuramaz. Prime Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca, Q7, Babel, Adriano, Pepe, Marcelo vs vs
Eyv ama bence bu kadro daha iyi. Gomez, Talisca, Sosa Süper ligin bug oyuncuları.Cevap verdiğim arkadaş Fatih Hoca'dan başka ligde iş yapabilen yerli hoca yok dedi. Ondan yazdım. Kadro ligin üstündeydi ama oynatamayan oynatamıyor. Fb nin Nani'li, Van Persie li kadrosu vardı mesela.
Karıştırdın dostum sigma maçı 90ların başındaydıBasket potasi espirilero donuyordu mac oncesi. Fener sigma olimpikten 7 yemisti. Gerci bizde baya pozisyona girdik atamadik. Herifler orta sahayi dogru durust gecmeden emre belesoglunun sirtina carpan top gol oldu. O gun kotu olmustum cocukluk halimle
bir şey degilterrorist
![]()