Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jozfc6kpssd21.jpg

boyle transferi ozledik be

Süper final neydi yaw öyle 9puan önde bitirmiştik. Puanlar yarıya indiği için 4.5tan 5 olmuştu galiba

Beşiktaş ile 2 sene ligi domine etti . Arnavutluk ve kosava da kötüydü ama Fransa'yı madara etti.

Beşiktaş'la 2 sene çok üstün kadrosu vardı. Ama yıldız oyuncuları kullanma konusunda hakkını verebilirim. Fatih hocadan iyi olduğu tek konu yıldız veya bir alt kademe oyuncudan daha iyi verim alma olabilir. Yine de genel toplamda sistemden çok oyuncu üzerinde çalıştığı için oyuncu performansı bir tık düşünce oyun kalitesi 3 kademe düşüyor. Bayern'den 5 yedikten sonra kafaca düşen oyuncularla kendi takımını bile kuramamış Fatih Terim'den 10 puan fark yemesi gibi.

İç saha Fransa maçı zaten elemelerdeki tek iyi maçıydı. Dünya Kupası sarhoşluğundaki rakibinden iyi faydalandığını da söyleyebiliriz. Sonraki maçlardaki performansıyla o oyunun da şans ve oyuncu performansı odaklı olduğunu gösterdi zaten. Şu an Uluslar Ligi'nde performansıyla da kalitesini belli ediyor, öyle zannediyorum Avrupa Şampiyonasında da tamamen rüştünü ispat edecektir. Dünyanın en kısmetli heriflerinden bir tanesi, ondaki şans Fatih hocada olsa 1 tane daha Avrupa Kupası getirirdi.

Johnsonlı maç 20 tane kaçırdık heralde, tarihi rekor kırmıştık :)
Basket potasi espirilero donuyordu mac oncesi. Fener sigma olimpikten 7 yemisti. Gerci bizde baya pozisyona girdik atamadik. Herifler orta sahayi dogru durust gecmeden emre belesoglunun sirtina carpan top gol oldu. O gun kotu olmustum cocukluk halimle

BJKnin o kadroları çok özeldi yalnız, bir daha kimse o seviye kadro kuramaz. Prime Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca, Q7, Babel, Adriano, Pepe, Marcelo vs vs
Cevap verdiğim arkadaş Fatih Hoca'dan başka ligde iş yapabilen yerli hoca yok dedi. Ondan yazdım. Kadro ligin üstündeydi ama oynatamayan oynatamıyor. Fb nin Nani'li, Van Persie li kadrosu vardı mesela.

Cevap verdiğim arkadaş Fatih Hoca'dan başka ligde iş yapabilen yerli hoca yok dedi. Ondan yazdım. Kadro ligin üstündeydi ama oynatamayan oynatamıyor. Fb nin Nani'li, Van Persie li kadrosu vardı mesela.
Eyv ama bence bu kadro daha iyi. Gomez, Talisca, Sosa Süper ligin bug oyuncuları.

Basket potasi espirilero donuyordu mac oncesi. Fener sigma olimpikten 7 yemisti. Gerci bizde baya pozisyona girdik atamadik. Herifler orta sahayi dogru durust gecmeden emre belesoglunun sirtina carpan top gol oldu. O gun kotu olmustum cocukluk halimle
Karıştırdın dostum sigma maçı 90ların başındaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt