Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leagues in Europe have started and teams are taking the opportunity to strengthen their teams amid the transfer market. Precisely in recent hours it was known that three teams from the 'old continent' are interested in a Colombian player.

(Salazar goes to Brazilian football)

This is Jorman Campuzano,a Boca Juniors flyer who could continue his career in Europe in the interest of Galatasaray of Turkey, in addition to the Italian teams Fiorentina and Benevento.

(A third Colombian arrives in Atalanta)

For now there is no official confirmation, but Turkey's media give as key the interest of Radamel Falcao García's team in the former atletico Nacional midfielder.

20 tane adam aldılar 9 kişi takıma golü bırak pozisyona giremiyorlar. Burada erol büyük hoca oluyor:) ama varsa yoksa terim.
Ne abarttınız be şu 9 kişi olayını da arkadaş. Sende 10 kişi kalan ligin dibine demir atan a.gücüne 2-0 dan maç verdin yakın zamanda. Futbolda gününde olmayınca olmuyor aga.

Adamlar bu sayede çat 2 forvet aldılar. Bizim apoyu görmüyorsunuz 2 maç aldık oooo takım uçuyor kaçıyor herkese teklif gelcek kafasında iş bilmez herif

Bu yazıyı görende dünyada Corona gibi bir pandemi olmamış, ülkede euro 9 Tl olmamış ve ülke ekonomisi çok iyi, bu yönetim gelene kadar Galatasaray'da para varmış bu yönetim tüm parayı harçamış borç yapmış zanneder. Geçtiğimiz yönetimler bu hseabı yağmadığı için bu haldeyiz zaten sırf geçtiğimiz yönetimler değil bu yönetimde yeterince bu hesabı yapmadı bence yapmış olsa Diagne2ye o bonservis ödenmez ve geldiğine ne kadar sevinsemde Falcao'ya o maaş ödenmezdi. Eleştirirken biraz gerçeklere göre eleştirelim artık mesela gelen her yönetim bundan sonra kuruşun hesabını yapsın denk bütçe olsun parayı ona göre harcasın veya harcamasın. Günümüz şartlarını da düşünmek lazım. Onun dışında bu sezon adam satamadığı yada bu kadar geç tarihe bıraktığı için eleştirilmesi çok haklı bir eleştiridir.
Tüm kulüplerin salgından dolayı zor durumda olduğu bir gerçek . Ama biz yönetimden gitsin Bale i alsın istemedik . Beni üzen yönetimin ciddiyetsizligi . 4 oyuncunun eksildigi orta sahaya oyuncu bulamiyorsan diyecek söz yok

Bu arada Terim olmasa Aykut denilen herifin 4 kere falan şampiyonluğu olabilirdi bugün. Terim varken diğerleri silindi tarihte hep. Onu yenen 2 adam var Lucescu ve Okan. Lucescu büyük hocaydı zaten de Okan şanslıydı potansiyeli olsa da.

Okan'ı da oyun olarak karşılaştığı her maçta ezdi. Şu anda var olanlar içinde ciddi olarak zorlayan tek adam Alanya'nın korkunç atlet takımıyla Karbonat oldu. Ama o da tam Anadolu takımı mentalitesinde olduğu için Fener'de yüksek ihtimal oyunu uydurmaya çalışırken uzun bir jetlag yaşayacaktır. O ara ipini çekmezlerse uzun vadede belki hocaya rakip olabilir. Her ne kadar çok farklı iki oyun tipinin temsilcileri olsa da. Gerisini tırt görüyorum.

Bu arada Türkiye'de Fatih Terim dışında hiçbir yerli hocanın da iş yapmadığını söylemedim. Oyun olarak en yakın rakibinin bile 2 gömlek önünde olduğunu söyledim. Ki esas oynatmak istediği oyunun belki sahada anca %50'sini sergileyebildiği halde. Ki öteki türlü de tamamladığı 11 sezonun 9'unu kazanmış olduğunu düşünürsek o açıdan da çok yanlış durmuyor. Ama oyun olarak farkı açması Allah ömür versin daha yeni başlıyor.

1600894848600.webp

haber kaynağı arjantin mi türkiye mi diye sormuş cocuk

EioKDzgXkAAh6QA

Ne Ozornwafor’u ne de Sekidika’yi dogru durust izleyebildik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt