Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen nobet mi tutuyorsunuz
images (14).webp

3lu orta saha oynayan 1 oyuncumuz ayakta duramayan arda, ilk puan kaybında hedef olur. Buna rağmen orta saha almıyorlar. Kanatlar kaplumbağa zaten de onla ilgili hıc gelişme yok. Başak maçı kazanmak gelecek acısından iyi olmadi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erhan Telli spor medyasındaki bütün yavşakları anlatmış.

Yönetim bilerek orta saha almıyor, fener şampiyon olsun diye, ben de o fikirdeyim artık. 1 milyon elde var 500de gidenlerden gelse en kötü 1.5a orta saha alırsın her türlü kiralık. Ama mal gibi kaldılar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıdan emir geldiyse Abdurrahim Albayrak korkmuştur ihale vermezler diye

Ulan kanat transferini de geçtim artık , taylanın oynadığı mevkide oynayabilecek , pür defansif olmayan bir oyuncu istiyorum.
Çok mu ?

7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..

ffp olayini iyi kötü götürdüler de... bu sene cok daha iyisini yapabilirlerdi. dua etsinler Terim birseyler beceriyor. zaten palabiyik aciklamasi son oldu
Seneye tff'nin harcama limiti bizde yarıya düşecek. gelen yönetimin işi yine zor.

mustafa cengizi çek, yerine x bir başkan ve yönetim koy. Marcao ve Luyindama satışı dışında hiçbir adamı doğru düzgün 1 rakama satıp oyuncu alamazlar. çünkü elde satılmak istenen adamların maaşları çok yüksek ve gitmek isteyeceklerini de sanmıyorum. Feg de gitmez, babelde gitmeyecek seneye de bunlar kalacak göreceksiniz.

umarım belhandayla düşük ücret karşılığı sözleşme uzatmak gibi 1 hata yapmayız çünkü o da gitmeyecek. 1 euro 9 lira yahu mal mı adamlar gitsin. bu ülkede köşelik yaşarlar işte.

Lille'de geçen sezon sakatlık geçiren daha sonra formadan mahrum kalan Yusuf Yazıcı’nın kiralanması gündemde.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

hangi menajerden garanti aldık yaw. bu ne saçma bir iş böyle. lig gol rekoru kıran adamı sezon sonu söz aldığımız menajer neden satamadı.

belhanda konusuna hiç girmeye bile gerek yok. küfür ettiği an gelen ilk teklife satılmalıydı.

Bugün öz kaynağa yönelelim diyorlar ama avrupada antrenörlerin aldığı maaş ortada gibi komik 1 laf etti hoca. maaşla mı oluyormuş bu işler. müfit erkasaba 1 milyon euro versek 5 tane ozan çıkarır o zmn.

alt yapıdaki hocaların maaşlarını değil bizzat kendilerini değişelim. ahbap çavuş ilişkilerinden vazgeçip, emekli futbolcu tayfalarını doldurmak yerine, işi bilen alt yapı antrenörleriyle çalışalım, o zmn maaş konuşuruz.

tabi bu maaş konusunda bizim takımlarımız ve futbolumuz seviyesindeki ülkelerdeki teknik direktör maaşlarını da ekleyelim

mesela psv anderlecht hatta ajax veya porto salzburg filan ne kadar veriyordur hocalarına

7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..

ffp olayini iyi kötü götürdüler de... bu sene cok daha iyisini yapabilirlerdi. dua etsinler Terim birseyler beceriyor. zaten palabiyik aciklamasi son oldu
ffp den sonra ekonomik sikintilar bitiyo mu? agam bu kadar basit dusunme ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt