Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin son günlerinde Apo korona olur 15-20 gün ortalarda gözükmez. Mezardan fotoğrafını paylaşır ölüyorum diye sonra galip geldiğimiz bir maçtan sonra sırıtarak ortaya çıkar. Yapacağınız işin yanına koyum.

Ben yönetimi beceriksiz bulsam da art niyetli bulmuyorum. Genel olarak da başarılı buluyorum. Kulübün geleceğini düşünerek hareket ediyorlar popülist eylemlerden kaçınıyorlar. Onlarda milyon euroları basıp oyuncu alabilir son seneleri zaten ya başarılı olur tekrar seçilir üç yıl daha o makama otururlar ya da başarısız olur ceremesini öbür yönetim çeker.
Ama böyle düşünmeyip kulübün menfaatine hareket ediyorlar. Yönetimde Haldun Üstünel gibi vizyonlu, eğitimli, yabancı dil bilen, ikna kabiliyeti yüksek, iletişimi güçlü biri eksik sadece.

Aholou
Tchouameni
Pele
Ait Bennasser
Florentino

bari birini bize verin monacospor

Betis ve biz istiyoruz.
Inter e kalsa satmak istiyorlar

Bu eleman mi transfer yapacak?

3 maç iyi oynadık diye transfer yapmıyorlar, harbi beyin tutulmasi anasını satim.
SmartSelect_20200923-235907_Samsung%20Internet.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu oklar ve soru işareti kullanarak transferleri paylaşan bir hesap vardı twitterda. Neydi arkadaşlar o bulamıyorum

Sonra maaş ödeyemiyor hiçbiri. Belki de böylesi daha iyi yapacak bir şey yok. Eldekilerin maaşını ödemek de önemli.

Bu açıdan baktıgımızda haklısın ama yönetim suçlu bu konuda yapıcaz yapıcaz dersen tepki alırsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu açıdan baktıgımızda haklısın ama yönetim suçlu bu konuda yapıcaz yapıcaz dersen tepki alırsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın renktaş. En başında durumu açıklamak lazımdı. Bugün hoca da ondan bahsetti. Hatta çıkıp açıklama yapacağım divanda veya basın toplantısında demeye getirdi.

Rize bu çocuğu alıyormuş galiba. İyi birine benziyor

lan bu hafta da kimse gelmedi şaka gibi ya

anlaşıldı kimse gelmeyecek, ocak ayına kadar bekleriz yine

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt