Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro bu sene nereye kadar gider sence rdas? ben onu söylemeye calisiyorumda 2 maç kazandık diye yönetim bu kadar rahat olamaz
Bu noktadan sonra fazla beklentim kalmada avrupada gruplara kalmak başarı,ligde sonuna kadar gideriz oda hocamız sayesinde.

Ulan Tite Felipe ve beklenen patlamayi yapamayan Caio’yu milli takima cagiriyorsun ama Marcao’yu almiyorsun sirf Turk takiminda oynadigi icin. Bruma bizdeyken milli takima hic cagrilmamisti Leipzig’e gider gitmez cagrilmisti.

Taylan, Marcao, Emre Kılınç, Omar ve Arda. Bu yazdıklarımın asla sakatlanmaması lazım.

2 maçta da bu adamların kritik katkıları var. Allah sakatlık kaza bela vermesin... Yoksa biteriz.

Bu listede Saracchi'de vardı ama zaten sakatlandı. :cofused:

Rangers ya da wilem macina topcu lazim. Taylan sakatlanacak bu gidisle. Ustune cok yuk biniyor cocugun. Belhanda bir yere kadar geliyor geriye
Reis bunları anlatamazsın. Koduğum Falcaosuna hayvan gibi para vermek için 3 ay uğraşmasalardı şimdi o maaşla 2-3 oyuncu oynatılırdı.

Denge falan yok artık.

Sekidika sağ iç, Jimmy sol iç, Kerem Aktürk sol açık, Ali Yavuz sağ açıkta şans bulsun, adapte olsun moduna gireceğiz artık bu işin başka oluru yok.

Taylan bugun oynarsa zaten intihar olur. 1.2 milyon alan Donk oynasin

Yalnız ben taylana hayatı boyunca bu kadar yük bindiğini sanmıyorum. Bir kaç maça orası burası atarsa göreceğim o zaman yönetimi

_______ Taylan (6)
_________________________ Etebo (8)
____ Transfer (8/10)

Gelen OS şutör, kreatif ve dinamik olmalı.
8.5 bir nevi diyebiliriz.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt