Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.704
- 40.436
- 3.413
Bu 11 elenir gibi. Ne dersiniz??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu noktadan sonra fazla beklentim kalmada avrupada gruplara kalmak başarı,ligde sonuna kadar gideriz oda hocamız sayesinde.Bu kadro bu sene nereye kadar gider sence rdas? ben onu söylemeye calisiyorumda 2 maç kazandık diye yönetim bu kadar rahat olamaz
Gozleri dolmus son macina cikacagi icin.

Mou hocam da stoper transferi istiyormus verelim Marcao’yu 25 milyona.
Rangers ya da wilem macina topcu lazim. Taylan sakatlanacak bu gidisle. Ustune cok yuk biniyor cocugun. Belhanda bir yere kadar geliyor geriyeNeyse şu Kasımpaşa maçı geçsin de küfürleri hazırlayın o vakte kadar.
Reis bunları anlatamazsın. Koduğum Falcaosuna hayvan gibi para vermek için 3 ay uğraşmasalardı şimdi o maaşla 2-3 oyuncu oynatılırdı.Rangers ya da wilem macina topcu lazim. Taylan sakatlanacak bu gidisle. Ustune cok yuk biniyor cocugun. Belhanda bir yere kadar geliyor geriye
Taylan dinlenmeli her maç oynamamalı çok yük biner yerine donk oynamalı luyindama-marcao devam etmeli luyindamanın hâlâ maç eksiği varBu 11 elenir gibi. Ne dersiniz??
500 alıyor.Taylan bugun oynarsa zaten intihar olur. 1.2 milyon alan Donk oynasin
Bonuslarka bir 500 daha alıyor.500 alıyor.