Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro 9 Tl olmus sene sonu 10 olacak durduk yere borc ve faizler %30 artmis pandemi var stad bilet geliri yok yayinci kurulus para odemiyor halen transfer transfer

Yapmasinlar kardesim adam satilsa bile cok dusuk maliyetli adam alsinlar yoksa iki seneye klup batar bu sartlarda para yatirmak batakligi kurutmaya calismak gibi akli selim taraftar su sartlarda transfer istemez firsat transferi genc dusuk maliyetli olursa biktim ayni seyleri okumaktan taylan soyle orta saha yok hocam oynatiyor iste destek verin yeter
ya ne anlatiyorsun merak ediyorum.
Euro artıyorsa avrupa da yapacagin mac başına alacağın para da TL cinsinden artıyor.
Burada millet 5 senedir Türkiye liginde oyuncu giderim maç 30 milyon euro olmalı scout, altyapı bu yüzden var denildi. 30 milyon ustu kadro kurup şampiyon olamamak zaten rezillikte bu ligde akilli bir kulüp 30 milyon euroluk kadro gideriyle şampiyon olur. Ki bunun en büyük örneği aslında trabzonspor, gayet güzel işleyen sistemlerini önce hocayı yiyerek harcadılar sonra pandemi ve amatör hocası yüzünden neredeyse 3. olacaklardı. Trabzonsporun oyuncuları al terime ver üzerlerine de Galatasaray forması giydir takim şampiyon olur.
Yapilacak şey yıllardır belli. euro 5 lirayken de belliydi 9 lira olduğunda da aynı.
Giderini doğru adamlarla düşürüp patlama yapma ihtimali olan oyuncular almak.
elalem kiralık 6 milyon opsiyonla ligin içinden gecen oyuncu alıp 10 milyon euro kar ettiler kiralık oyuncudan kar ettiler sorsan hamsi beyinli deriz ama asil hamsi beyinli kimin olduğu belli. Sozlesmesi olmayan yetenekli oyuncuyu alana 2 milyon opsiyonu olan oyuncuyu alama.
Sonra taraftar için euro 9 olmus. Olduysa sadece sana mi oldu bir şekilde dönüşüm yapacaksın iyi o halde ticaret yapanlar euro pahalandi diye urun almasinlar 30 senelik ürünler var alsınlar ben bunları vitrinine en önüne koyarim desinler.
Bugün bir kulüp senelik 10 milyon euro =100 milyon TL yatırım yapamayacaksa kapatsin dükkânı. Yacagin 10 milyon euro sene sonu sana +20 olarak geri gelir ama nerde.

------------------------------Fatih-----------------------------
Şener--------------Boss--------------Emin-------------Linnes

------------------------------Donk-----------------------------
-----------------Belhanda-------------Etebo------------------

Jimmy------------------------------------------------Ali Yavuz
------------------------------Diagne---------------------------

Akşam buna yakın bir takım çıkması lazım. Umurumda değil UEFA ligi. Gelir anlamında çok düşük bir de saçma sapan deplasmanlara gideceğiz boşuna yorgunluk. Bizim ligi alıp direk CL'ye kalmamız lazım.

Ts almış. Bize de böyle bi tek iyi yaptığı iş dribling ve çalım olan bi adam lazımdı. Bulan buluyor anasını satayım vallahi yıldım artık

------------------------------Fatih-----------------------------
Şener--------------Boss--------------Emin-------------Linnes

------------------------------Donk-----------------------------
-----------------Belhanda-------------Etebo------------------

Jimmy------------------------------------------------Ali Yavuz
------------------------------Diagne---------------------------

Akşam buna yakın bir takım çıkması lazım. Umurumda değil UEFA ligi. Gelir anlamında çok düşük bir de saçma sapan deplasmanlara gideceğiz boşuna yorgunluk. Bizim ligi alıp direk CL'ye kalmamız lazım.
Ligi alıp direk CL ye gitmen için, CL’ye gittiğinde son torba olup rezil olmaman için burada var olman devam etmen gerekiyor. Galatasaray vizyonu ligden ibaret değil.

Jimmy oynamasın

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligi alıp direk CL ye gitmen için, CL’ye gittiğinde son torba olup rezil olmaman için burada var olman devam etmen gerekiyor. Galatasaray vizyonu ligden ibaret değil.

Hocam vizyon vs olaylarını geçeli çok oldu. Mali anlamda bitmişiz.

Sen AL şampiyonu olmadığın sürece zaten hep 4. torbada olacaksın ve rezil olmaya mahkumsun.

Mühim olan artık oralarda olmak. Kaç attığımız kaç yediğimizin bir önemi kalmadı. Önemli olan oradan alınan katılım geliri.

her arayan bulamaz
ama
bulanlar arayanlardır

Sen AL şampiyonu olmadığın sürece zaten hep 4. torbada olacaksın ve rezil olmaya mahkumsun.

Mühim olan artık oralarda olmak. Kaç attığımız kaç yediğimizin bir önemi kalmadı. Önemli olan oradan alınan katılım geliri.
Tamam hocam ama sen gruplardan çıksan tamamen tahmini toplam 2m euro para alsan 18 m tl ediyor ve seyircinin olmadığı dönemde mali anlamda da büyük kazanç Avrupa. Ayrıca senin oyuncularının piyasa yapması için Avrupa’da oynamaları şart.

Babel gitmeden kanat alamayız, alamazsakta bu sene hüsran olur. Kağnı gibi kanatlarla bu ligde iş yapamayız.

Kanat şart diyoruz ama bunların daha orta saha alamadıklarını düşünürsek kanat rüya olur

Bunlardan biri gelmediği sürece bokumuzda boğulacagız zaten, ha bu seneye olur 5 sene sonra olur ama olur, olacak yani.
images%20(26).webp

Yönetimin herhangi bir başarısı yoktur lafına istinaden yazdım bunu.

Geçen sene yapılan transfeleri yazayım buraya.
Lyundama, Seri, Lemina, Onyekuru, Nzonzi, Andone, Saracchi, Ozonwafor, Emre Mor, Adem Büyük, Jimmi, Şener, Falcao, Babel, Sekidika, Okan, Taylan.

Bu transferler niye yapıldı? Takıma katkısı olacak diye. Teknik heyetin de onayından geçti ve öyle geldi adamlar. Şimdi Taylan'dan verim alınca yönetimin başarısı olmuyor da geçen sezon verim alınamadı diye yönetim beceriksizliği mi oluyor?

Ben yönetimin beceriksiz olduğunu da düşünmüyorum iş bilmez olduğunu da düşünmüyorum. Belli kurallar çerçevesinde adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor. Aslında doğru olanı da bu yönetim yapıyor. Kulübün geleceğini ipotek altına almadan ellerinden geleni yapıyorlar. Ben eminim ki herkesle görüşüyorlardır. Ancak istedikleri fiyata istedikleri kalitede oyuncular bulamıyorlardır.

fener ile karşılaştırmayın olayı. Yanılgıya düşersiniz. Onlar, yapılmayacak ve yapılmaması gereken herşeyi yapıyorlar. koç kendi ismini kurtarma peşinde ve alınacak bir başarısızlık çok kötü durumlara yol açacak. Açık söyleyeyim fenerin başarısızlığında bile yönetim gitmeyecek. O kadar borca soktu ki takımı ali koç kimse o koltuğa oturmak istemeyecek. Bence bu seneki hamleleri ile fenerbahçe ali koçun malı olmuştur.
Ben kimseyle hiç bir şey karşılaştırmıyorum. Bu sene takım şu ana kadar iyi futbol oynuyor ise, bu yönetimin başarısı değildir dedim ve bunun arkasındayım.

Diagne ve Taylan’dan kilit oyuncu yapmaya çalışıyor teknik direktörün. Aynı şekilde Belhanda-Feghouli bu kadar dibe batmışken, taraftarın hedefi haline gelmişken onları yeniden takıma kazandıran Fatih Terim’dir.

‘ozaman bu oyuncuları kim aldı’ diyeceksin. Eh yani bir zahmet bonservissiz Emre Kılınçı da kaptırmasınlar MHY’da olduğu gibi.

Yönetimdir, illa ki transfer yapacaktır, yapmak zorundadır.

Aldıkları futbolcular bizim takımda normalde 11’de giremeyecek futbolcular. Arda, Taylan gibi. Bunları futbolcu yapan ve ya yeniden futbolcu yapan Terim’dir.

Böyle giderse orayada gidemiceksin ama. Ön elemeyi öyle kolay kolay gecemez tr takimlari

Yalancı sahtekarlar yine duyumcu diye dolaşmaya devam ediyor

Bu yönetim mümkünse kimseyi satmasın kardeşim. Madem kimseyi alamiyorsunuz satmasinlar kimseyi siz oyuncu alır zannediyorsunuz ama olası bir 15 milyon euroluk satışta o paranın 5 milyonu ile 3 tane adam almaya çalışıp 10 milyonu ile borç ödemeye kalkarlar.

Adamlar 3 senedir kulübün başında senelik 2 milyon euroya göğüs sponsorlugu kiraliyor 1.4 milyon euroya takımındaki en iyi oyuncuyu dolarla götünü silen adamlara veriyor. Lan koca 3 ay kocaman lan adamın verildiği listede belki 100 tane oyuncu vardır kimseyi gidip alamadılar lan.
Neymiş oyuncu satıp yenisini alacaklarmis.

Hoca haklıydı bunlar belandayi 9a satsa ocakta oyuncu bulmak cok zor diye kimseyi alamaz yeni challenge yapıyor olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt