Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.954
- 48.281
- 4.933
ya ne anlatiyorsun merak ediyorum.Euro 9 Tl olmus sene sonu 10 olacak durduk yere borc ve faizler %30 artmis pandemi var stad bilet geliri yok yayinci kurulus para odemiyor halen transfer transfer
Yapmasinlar kardesim adam satilsa bile cok dusuk maliyetli adam alsinlar yoksa iki seneye klup batar bu sartlarda para yatirmak batakligi kurutmaya calismak gibi akli selim taraftar su sartlarda transfer istemez firsat transferi genc dusuk maliyetli olursa biktim ayni seyleri okumaktan taylan soyle orta saha yok hocam oynatiyor iste destek verin yeter
Euro artıyorsa avrupa da yapacagin mac başına alacağın para da TL cinsinden artıyor.
Burada millet 5 senedir Türkiye liginde oyuncu giderim maç 30 milyon euro olmalı scout, altyapı bu yüzden var denildi. 30 milyon ustu kadro kurup şampiyon olamamak zaten rezillikte bu ligde akilli bir kulüp 30 milyon euroluk kadro gideriyle şampiyon olur. Ki bunun en büyük örneği aslında trabzonspor, gayet güzel işleyen sistemlerini önce hocayı yiyerek harcadılar sonra pandemi ve amatör hocası yüzünden neredeyse 3. olacaklardı. Trabzonsporun oyuncuları al terime ver üzerlerine de Galatasaray forması giydir takim şampiyon olur.
Yapilacak şey yıllardır belli. euro 5 lirayken de belliydi 9 lira olduğunda da aynı.
Giderini doğru adamlarla düşürüp patlama yapma ihtimali olan oyuncular almak.
elalem kiralık 6 milyon opsiyonla ligin içinden gecen oyuncu alıp 10 milyon euro kar ettiler kiralık oyuncudan kar ettiler sorsan hamsi beyinli deriz ama asil hamsi beyinli kimin olduğu belli. Sozlesmesi olmayan yetenekli oyuncuyu alana 2 milyon opsiyonu olan oyuncuyu alama.
Sonra taraftar için euro 9 olmus. Olduysa sadece sana mi oldu bir şekilde dönüşüm yapacaksın iyi o halde ticaret yapanlar euro pahalandi diye urun almasinlar 30 senelik ürünler var alsınlar ben bunları vitrinine en önüne koyarim desinler.
Bugün bir kulüp senelik 10 milyon euro =100 milyon TL yatırım yapamayacaksa kapatsin dükkânı. Yacagin 10 milyon euro sene sonu sana +20 olarak geri gelir ama nerde.