Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem kimseyi satmayalım bu saatten sonra adam falan satılmaz bu yönetim açıkca biz beceremicez alamayacaz satamayacaz o yüzden hiç kimseyi ellemeyin Diagne Marcao Belhanda Luindama her kim olursa bu saatten sonra satılmaz .Belhanda bu sene inşallah taraftar baskısımı nedir bu adamdaki çözemedik daha iyi olur satacak kimse yok Taylan da daha iyi olacak inşallah altyapıdan da bir süpriz çıkar hoca oynatır kimseyi alamayacaksak kendi içimizdekilerin performansını artırıp şampiyon olalım.

Sekidika ve ozonwor konusunda ağır kaldık her olay da olduğu gibi. Yönetim resmen uyuyor ya, resmen. Etebo dışında bu transfer dönemi alınan adam yok. Diğer alınanlar geçen seneden anlaşılmış

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Babel ve Feghouli kadar oynar bu adam ama hoca denemiyor bile.

Carlos mane ne topcu be çökelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben artık orta saha transferini bile geçtim olmazsa olmaz hızlı bir kanat oyuncusu alın şu takıma ne bileyim Babel ve Feghouli bile olmayacak bu iş zorlamaya gerek yok

Hızlı bir kanat oyuncusu ilk öncelik olmalı Babel ve Feghouli ikilisini gönderip

Transfer felan beklemeyin lutfen elimizdeki iyi adamlari kayipedecegiz. Kadro tamam Etebo'da iyi sinyal verdi allahinizi seviyorsaniz birakin artik.

1600980161330.webp

hqdefault.jpg

InbornUnknownFlounder-size_restricted.gif

Garry rodrigez +seri ya da aleix garcla
Kalan 750 binle su transferleri yapalim.Ocak a lider goreriz

Şu an boşta canavar gibi oyuncular var her mevkiden yönetim uyuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt