Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA nin sitesinden grup maçlarının tarihine baktım da olacak gibi değil. Gönül ister ki gruplara kalalim ama bu dar kadroyla ligi tehlikeye atmış oluruz gibime geliyor.

Olur da gruplara kalirsak fikstür şu :

Galatasaray-Alanya /18 Ekim
UEFA / 22 Ekim
Erzurum-Galatasaray /25 Ekim
UEFA /29 Ekim
Galatasaray-Ankaragücü /1 Kasım
UEFA /5 Kasım
Sivasspor-Galatasaray / 8 Kasım
Galatasaray-Kayserispor /22 Kasım
UEFA /26 Kasım
Rize-Galatasaray /29 Kasım
UEFA /3 Aralık
Galatasaray-Hatayspor /6 Aralık
UEFA /10 Aralık
5 degisiklik hakki var + Cagne - Linnes - Etobo gibi ilk 11 oynayabilecek futbolcularimiz var + 2 transfer daha gelebilir
Ligde de 5 oyuncu degistigi icin bence korkmaya gerek yok. 16 17 oyuncu her daim dinc ve oynamaya hazir olacak. Ozellikle orta saha ve kanat alinirsa cok rahat atlatiriz

Uefa gruplarına kalırsak 2 adam gelir 6 milyon euro garantiden dolayı. Diğer türlü FFPdeki yıllık zarar edemezsin koşulundan dolayı kimseyi almadan bile kapatabilirler.

Uefa gruplarına kalırsak 2 adam gelir 6 milyon euro garantiden dolayı. Diğer türlü FFPdeki yıllık zarar edemezsin koşulundan dolayı kimseyi almadan bile kapatabilirler.
O maçtan sonra transferin kapanmasına kaç gün kalıyor? Çünkü gelenlerin önce korona testine sonra sağlık kontrolüne girmesi lazım. Bizimkiler birde evrak yetiştirememe saçmalığı yaparlar diye korkuyorum.

O maçtan sonra transferin kapanmasına kaç gün kalıyor? Çünkü gelenlerin önce korona testine sonra sağlık kontrolüne girmesi lazım. Bizimkiler birde evrak yetiştirememe saçmalığı yaparlar diye korkuyorum.
İşte hemen açıklamaları lazım.
Bunlar bahane arıyor topçu almamak için gruplara kalsak da takım iyi ya gerek yok derler
Bence bahane değil bu, satamamak beceriksizlik dolayısıyla bahane kısmı o.

Ta ilk seçildiklerinde ndiaye yi sattılar yerine adam almadılar yeni yönetim dedik ses çıkarmadık hoca gitti donku çıkardı buldu öyle şampiyon olduk ikinci sene cl oynucamız sene gomisi satıp takımı forvetsiz bıraktılar Yerine adam almadılar eren ile cl oynadık kaç milyon euro gelirden olduk hoca yine altyapıdan ozana güvenip şans verdi devre arası ozandan gelen para ile transferin son günü diagneye 10 milyon euro bayıldık hadi geçen sene transferlere bişey diyemem geçde olsa gerekli takviyeleri yaptılar ama bu sene şu ana kadar bu takımın hala orta saha ve hızlı bir kanatının olmaması ihanettir Galatasaraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt