Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzyaev'e çökelim bari boştaki orta sahalardan en iş yapacak o gibi duruyor

Taylan kagit ustunde 6 numara gibi görünüyor Ama sahada yaptiklarina bakacak olursak Son dönemde hangi 6 numara böyle oynadi

Kendi alaninda yani defansin önünde kalmiyor Biz aslinda 3 tane 8 numara ile oynuyoruz Mac icinde yeri geliyor bu 3 oyuncuyu cizgi halinde görüyoruz sahada dagilim olarak

Alanya maçının özetini yeni izledim. Bam güm de oynasalar onu sistem içinde yapıyorlar ve Avrupa seviyesinde bile fark yaratacak bir fizik avantajları var. Oyuncu olarak bir üst seviyede oynayabilecek tek nitelikli adamları ise Bakasetas gibi görünüyor, Galatasaray'da izlemek isterdim. Bu iki takım büyük sıkıntılar yaşamazlarsa ligin ve emeğin hakkı Galatasaray 1, Alanya'nın 2. bitirmesidir.

images.jpeg-6.webp

Rio Ave'nin sağ açık oyuncusu Carlos Mane gercekten çok etkili bir oyuncu suratli,dribbling ve son vuruşlar gayet sağlam ama ilgilenmeyiz biz.

Kendi içimizde çözüm yolları arayarak sonuca varmaya çalıştığımızda genelde şampiyonluklardan feragat ettiğimizin farkına varıyoruz. Bu yaradılış prensibimize aykırı , eksiklerin tamamlanmış olması gerekiyor. Ve zaman aleyhimize işliyor.

Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt