Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guya da'villa bizim ile kanka :) etebo iyi hoş da nakamba asıl iyi.Onu getirseydi ya.

Farketmez gene ucuza almislar 1 sene önce 10.5 gitmus villaya. Tabi simdi bunlar kiralik ucret verdimi bunu bilemicez hic bir zaman
Nesi ucuz yav.

En az 1.5 kiralama bedeli vardır. 750 de yetiştirme bedeli var. 750 de bonus.

9a geliyor böyle olunca.

Zaten açıklamalarının tarzından belli yine bir şeyleri gizledikleri.

Nesi ucuz yav.

9a geliyor böyle olunca.

FB taraftarı ve camiası bilmek istemiyor mu nekadar ödeniyor vs.. daha çok transparency adına...?

Hiç çabaları yok gibi... Üç maymunu oynamaktan memnunlar galiba.

Biz de bu açıklama zorunluğu bir nevi bir koruma mekanizması diyebiliriz.
FB de olsa, ne karanlık hikayeler çıkardı...ne paralar ne paralar...

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Nesi ucuz yav.

9a geliyor böyle olunca.

Onu diyorum iste, kiralama bedeli varsa, ki kesin vardir bunu a.villa aciklamadigi surece ögrenemiyecez hic bir zaman, kiralama ucreti yoksa uygun diyorum. 750 bonus işleme girecegini sanmiyorum cunku kesin sampiyon olursak veya samatta 15-20atarsa diye koymuslardir o bonusu

Bizim de hizli bir forvete ihtiyacımız var aslinda. Falcao ve diagne gibi agir vasita adamlar bikkinlik veriyor. Ama daha os alamadilar iste

Bizim de hizli bir forvete ihtiyacımız var aslinda. Falcao ve diagne gibi agir vasita adamlar bikkinlik veriyor. Ama daha os alamadilar iste
- 1 Orta Saha
- 1 Kanat

Zor gözüküyor iken... Sen üstüne
+ 1 "üçüncü Santrafor" diyorsun Güllüm

FB taraftarı ve camiası bilmek istemiyor mu nekadar ödeniyor vs.. daha çok transparency adına...?

Hiç çabaları yok gibi... Üç maymunu oynamaktan memnunlar galiba.

Biz de bu açıklama zorunluğu bir nevi bir koruma mekanizması diyebiliriz.
FB de olsa, ne karanlık hikayeler çıkardı...ne paralar ne paralar...

Üzümünü ye bağını sorma.

Aziz nasıl yıllarca gizlediyse bu da gizliyor.

15 transferin sadece menajerlik ücreti en az 5 milyon euro eder. Gerisini siz hesaplayın.

Her şeyi açıklasalar millet hesaplayacak bakacak 70 m euro maaş, bakacak limit 200 milyon ee hani limit diyecekler?

Açık açık dediler limiti aşacağız, usülsüzlük yapacağız diye.
Onu diyorum iste, kiralama bedeli varsa, ki kesin vardir bunu a.villa aciklamadigi surece ögrenemiyecez hic bir zaman, kiralama ucreti yoksa uygun diyorum. 750 bonus işleme girecegini sanmiyorum cunku kesin sampiyon olursak veya samatta 15-20atarsa diye koymuslardir o bonusu
Bence Avrupa'ya gitme bonusudur o.

Guya da'villa bizim ile kanka :) etebo iyi hoş da nakamba asıl iyi.Onu getirseydi ya.

- 19 kere Ilk11 başlamış
- 10 kere oyuna sonradan dahil olmuş,
= > 29 maçta oynamış geçen sene.

Resim de en sağ taraftaki tabela da "oynama vakti" yazıyor Dakika olarak. Görüldü gibi gittikçe gözden düşmüş:
Screenshot_20200925_093941~2.webp

Aston çok zorluk çıkarmaz kanımca, tabi onu yedek olarak tutmak istemiyorlarsa.

Beğendim bir B2B Oyuncu. Bize iyi katkı verir.

Üzümünü ye bağını sorma.

Aziz nasıl yıllarca gizlediyse bu da gizliyor.

15 transferin sadece menajerlik ücreti en az 5 milyon euro eder. Gerisini siz hesaplayın.

Her şeyi açıklasalar millet hesaplayacak bakacak 70 m euro maaş, bakacak limit 200 milyon ee hani limit diyecekler?

Açık açık dediler limiti aşacağız, usülsüzlük yapacağız diye.Bence Avrupa'ya gitme bonusudur o.
Avrupaya katilma hakki kazansalar bile men yerler, o durumda gecermi bu bonus bilmiyorum, ayrica dedigin gibi bunlar okadar oyuncu aldilar limitleri ne durumda kimse bilmiyor. Gerci bunlar aldiklari oyunculara para yerine ciklet veriyor taraftarlarina göre

- 1 Orta Saha
- 1 Kanat

Zor gözüküyor iken... Sen üstüne
+ 1 "üçüncü Santrafor" diyorsun Güllüm

Ama lazim. Arda feghouli ve falcao cok yavas adamlar. Suan sorun yok ama ileride olacak. Gecen sene ilk yari yaşadığımız problemi yaşayacağız yine. Başak macinda feghouli iceri kac tane top cevirdi falcao hepsinde geride kaldi. Yok yani adamin vucudu yetmiyor gitmiyor.

Bizim hizli bir kanata ihtiyacimiz var.

Kontra atak yapamiyoruz, maçta önde olduğumuzda rakip baskı yaparken hizli cikamiyoruz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ama lazim. Arda feghouli ve falcao cok yavas adamlar. Suan sorun yok ama ileride olacak. Gecen sene ilk yari yaşadığımız problemi yaşayacağız yine. Başak macinda feghouli iceri kac tane top cevirdi falcao hepsinde geride kaldi. Yok yani adamin vucudu yetmiyor gitmiyor.
Dun de iceri cok top cevirdik, forvetlerin yavaşligindan ziyade, adam gibi ceviremiyoruz şu topu iceri

Marcao kaliyorsa keske Diagneyi iyi fiyata araplara kitlesek. Yoksa transfer yapamayacak bunlar.

Bence önceliğimiz orta sahadan çok, hızlı golcü bir kanat olmalı. Bu takım bir tane feghouli kaldırır. Santraforlar da yavaş ileri hat yürüyerek oynuyor adeta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt