Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farketmez gene ucuza almislar 1 sene önce 10.5 gitmus villaya. Tabi simdi bunlar kiralik ucret verdimi bunu bilemicez hic bir zamanFenerinki zorunlu opsiyon bizimkisi laf olsun diye
Nesi ucuz yav.Farketmez gene ucuza almislar 1 sene önce 10.5 gitmus villaya. Tabi simdi bunlar kiralik ucret verdimi bunu bilemicez hic bir zaman
FB taraftarı ve camiası bilmek istemiyor mu nekadar ödeniyor vs.. daha çok transparency adına...?Nesi ucuz yav.
En az 1.5 kiralama bedeli vardır. 750 de yetiştirme bedeli var. 750 de bonus.
9a geliyor böyle olunca.
Zaten açıklamalarının tarzından belli yine bir şeyleri gizledikleri.
Onu diyorum iste, kiralama bedeli varsa, ki kesin vardir bunu a.villa aciklamadigi surece ögrenemiyecez hic bir zaman, kiralama ucreti yoksa uygun diyorum. 750 bonus işleme girecegini sanmiyorum cunku kesin sampiyon olursak veya samatta 15-20atarsa diye koymuslardir o bonusuNesi ucuz yav.
En az 1.5 kiralama bedeli vardır. 750 de yetiştirme bedeli var. 750 de bonus.
9a geliyor böyle olunca.
Zaten açıklamalarının tarzından belli yine bir şeyleri gizledikleri.
- 1 Orta SahaBizim de hizli bir forvete ihtiyacımız var aslinda. Falcao ve diagne gibi agir vasita adamlar bikkinlik veriyor. Ama daha os alamadilar iste

Oğulcandan yeni Burak Yılmaz yaratmaya çalışıyorlar işte birkaç öyle yorum görmüştümBizim de hizli bir forvete ihtiyacımız var aslinda. Falcao ve diagne gibi agir vasita adamlar bikkinlik veriyor. Ama daha os alamadilar iste

Üzümünü ye bağını sorma.FB taraftarı ve camiası bilmek istemiyor mu nekadar ödeniyor vs.. daha çok transparency adına...?
Hiç çabaları yok gibi... Üç maymunu oynamaktan memnunlar galiba.
Biz de bu açıklama zorunluğu bir nevi bir koruma mekanizması diyebiliriz.
FB de olsa, ne karanlık hikayeler çıkardı...ne paralar ne paralar...
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Bence Avrupa'ya gitme bonusudur o.Onu diyorum iste, kiralama bedeli varsa, ki kesin vardir bunu a.villa aciklamadigi surece ögrenemiyecez hic bir zaman, kiralama ucreti yoksa uygun diyorum. 750 bonus işleme girecegini sanmiyorum cunku kesin sampiyon olursak veya samatta 15-20atarsa diye koymuslardir o bonusu
Guya da'villa bizim ile kankaetebo iyi hoş da nakamba asıl iyi.Onu getirseydi ya.
10+ yıllık Gsc hayatımda ilk ve tek olarak kuş iması yememeni sebebi: şu adam geldiğinde "kağnı gibi, kötü topçu vb" ifadeleri kullanmam olmuştu.
Avrupaya katilma hakki kazansalar bile men yerler, o durumda gecermi bu bonus bilmiyorum, ayrica dedigin gibi bunlar okadar oyuncu aldilar limitleri ne durumda kimse bilmiyor. Gerci bunlar aldiklari oyunculara para yerine ciklet veriyor taraftarlarina göreÜzümünü ye bağını sorma.
Aziz nasıl yıllarca gizlediyse bu da gizliyor.
15 transferin sadece menajerlik ücreti en az 5 milyon euro eder. Gerisini siz hesaplayın.
Her şeyi açıklasalar millet hesaplayacak bakacak 70 m euro maaş, bakacak limit 200 milyon ee hani limit diyecekler?
Açık açık dediler limiti aşacağız, usülsüzlük yapacağız diye.Bence Avrupa'ya gitme bonusudur o.
- 1 Orta Saha
- 1 Kanat
Zor gözüküyor iken... Sen üstüne
+ 1 "üçüncü Santrafor" diyorsun Güllüm
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Dun de iceri cok top cevirdik, forvetlerin yavaşligindan ziyade, adam gibi ceviremiyoruz şu topu iceriAma lazim. Arda feghouli ve falcao cok yavas adamlar. Suan sorun yok ama ileride olacak. Gecen sene ilk yari yaşadığımız problemi yaşayacağız yine. Başak macinda feghouli iceri kac tane top cevirdi falcao hepsinde geride kaldi. Yok yani adamin vucudu yetmiyor gitmiyor.
Dun de iceri cok top cevirdik, forvetlerin yavaşligindan ziyade, adam gibi ceviremiyoruz şu topu iceri