Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+ yıllık Gsc hayatımda ilk ve tek olarak kuş iması yememeni sebebi: şu adam geldiğinde "kağnı gibi, kötü topçu vb" ifadeleri kullanmam olmuştu.

Bu da böyle bir anımdır.
O mesajı bulalım

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Zlatan bizde olsaydi, Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi.
Hagi'si, Taffarel'i, Melo'su, Kewell'ı, Baros'u, hatta İnamoto'su, Sneijder'i, Drogba'sı, Falcao'su...
Balta girmemiş ormanlarda yaşayan kabileler dışında tanımayan mı kaldı kulübü? Zlatanla ne ilgisi var

fenere güzel kazık girmiş samattadan ,samattada resmen attan inip eşşege binmiş kariyerını bitirdi

Belli ki bu sezon hic beklemedigimiz oyunculardan faydalanmaya calisacaz uzun bir maraton oldugu icin

Dün mesela ben Emre Tasdemir’i cok begendim oynayacagini da hic beklemiyordum

Icimizden böyle alternatif oyuncular cikarmaya devam etmeliyiz cünkü bu sezon gercekten diger sezonlara göre farkli olacak

40 lig maci,avrupa da 3. Macimizi oynayacagiz gruplara kalacak olursa 50 maci bulacagiz

Turkiye kupasini saymadim cunku durumu belli degil henuz

Bu sezon alternatif veya rotasyon icin kullanacagimiz oyuncular bile 20-30 mac araliginda oynayacaklar bu yüzden rotasyon kesinlikle gerekiyor ve oyunculari form da tutuyor

Yönetim çok uyanık ya, yine taraftarı adam satilmasin da almasak da olur kıvamına getirdiler. Bu takıma net bir orta saha lazim lamı cimi yok. 60 maç oynayacaz ömer mi oynasın? Donk mu oynasin orta sahada? 1 milyon euro transfer bütçesi ile çok rahat bir orta saha kiralanır. Onu yapamadın garcia alınabilir. Seçenek çok uğrasmak lazim ama yönetim yatış modunda.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezikbahcenin antrenmani var canli
Samatya antrenmanda

hedef23

Milyarlarca?
Dünya nüfusu zaten 7 milyar.Yüzde kaçı tanımıyor acaba

Her insan futbol ile ilgilenmiyordur ki. Almanyada yasli bir kadina Galatasaray kim desem yüz de 95% i tanimaz herhalde. Bir de futbolun bir numara olmadi ülkede ve orada cok türk yasamiyorsa oradada tanima orani düsüktür.

Mesela Hindistan ve USA.

Bu Apo denen vasıfsız daha bir kaç gün önce gidenler olacak gelenler olacak demiyor muydu? Şimdi de satmadan alamayız diyor. Bunu zaten biliyoruz hani nerde giden gelen?

Milyarlarca?
Dünya nüfusu zaten 7 milyar.Yüzde kaçı tanımıyor acaba
Cihan, Chat programlarina gir ve Cin, Kore, Japonya, Tayland filan. Zlatan'i ve Galatasaray'i sor, emin ol Zlatan %99 Galatasaray %10 cikar. Ozellikle Asya kizlari isimlere tapiyor.
Ayrica taninir derken, populerlik anlaminda dedim. ABD'de Zlatan %99 ciksa biz belki %5 cikariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt