Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.139
- 20.036
- 3.313
...Birçok oyuncu gelmesi için birçok oyuncu da gitmeli aynı zamanda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...Birçok oyuncu gelmesi için birçok oyuncu da gitmeli aynı zamanda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu dediğin şey zaten pazarlama ile ilgili. Tanınma işi pazarlama ile ilgilidir. Zlatan sadece strateji olur bu konuda. Reklam gibi eğer ihtiyacın varsa. Marka bilinirliği araştırması mı yaptın ve böyle bir kanıya varıyorsun? Ya da yapılmış bir araştırma mı var?Ne alaka?
Sen veya siz zaten herkes taniyor dedin -dediniz, ben de hayir dedim. Pazarlama ile ilgili birsey mi dedim? Madem pazarlama dedin, mesela Uzakdogu turnesi yapsan, Zlatanli takim mi Zlatansiz takim mi daha ilgi gorur?
Oyle ya da boyle adam sadece futbolcu degil. Hollywood stari gibi hem ergenler, hem kadinlar, yasli, cocuk vs vs futbolla ilgisi olmayanlar tarafindan da takip edilen birisi. Adam tv gibi, her eve giriyor.
Avrupaya katilma hakki kazansalar bile men yerler, o durumda gecermi bu bonus bilmiyorum, ayrica dedigin gibi bunlar okadar oyuncu aldilar limitleri ne durumda kimse bilmiyor. Gerci bunlar aldiklari oyunculara para yerine ciklet veriyor taraftarlarina göre
UEFA en büyük sahtekar şikeci oluşum niye ceza versin ikiside aynı bokFener denen camianin avrupa ile isi hicbir zaman olmadi, olmayacakta.
Tek dertleri Tsl sampiyonlugu ve GS i yenmek.
Bu sene biz sampiyon olursak secimi bile zor kazanacagini biliyor koç ali!
O yuzden hile ve şike ile transfer islerine giristi. Su uefa nasil hala men cezasi vermedi bu serefsiz fenere anlamiyorum. Bunlar da saglam rusvet aldilar demekki aliden.
Kaleci mecburiyetten ama.Aslinda önemli bir detay var
Oynadigimiz resmi maclarda ilk 11 de 4 yerli oyuncu ile basladik Herzaman
Özümüze döndük diyebiliriz
Dinamik bir os alsak emre oraya kayacak sıkıntı da kalmayacak ama transfer yapamıyoruz
Hayır kardeşim halen check edilmemiş.@Levent Akgün Renktaş sürekli soruyorum ama tarihi bugündü biletten haber var mı?
taylan da mecburiyetten yaw. iyi bir dos alsak taylan da yedekteydi.Kaleci mecburiyetten ama.
Arda hariç doğru planlama yapmış hoca. isimleri çıkan genç adamların hepsi dinamik adamlar. Emre de dinamik. Ama işte imkanlar çok kısıtlı ve adam satamadık. Mhy'i almış olsak bugün os sorunumuz da olmayacaktı.
Kaleci mecburiyetten ama.

Arda yerine Mhy yi istedi hoca ama bizim mükemmel yönetim eline yüzüne bulaştırdı. Bu sene hocanın maşallahı var performans olarak. Yönetim bokunu çıkarıyor, umarım defolup giderler.Arda hariç doğru planlama yapmış hoca. isimleri çıkan genç adamların hepsi dinamik adamlar. Emre de dinamik. Ama işte imkanlar çok kısıtlı ve adam satamadık. Mhy'i almış olsak bugün os sorunumuz da olmayacaktı.
Arda yerine Mhy yi istedi hoca ama bizim mükemmel yönetim eline yüzüne bulaştırdı. Bu sene hocanın maşallahı var performans olarak. Yönetim bokunu çıkarıyor, umarım defolup giderler.
Sadece Emre aslında 11 oyuncusu kafadında hocanın ama güzel performans aldı Taylan dantaylan da mecburiyetten yaw. iyi bir dos alsak taylan da yedekteydi.
Keza arda da öyle.
mecbur kalınca öze dönmüş sayılıyoruz herhold
Gönlüm campuzanodan yana. Haberler çıkmıştı 2 3 gün önce
Ekli dosyayı görüntüle 96069
Dün gece oynadığı maçtaki verileri. Sarı kart gördüğü için puanı düşmüş.
Top çalma ve ikili mücadele istatistiği iyi
dünkü maçtaki performans videosu bu galiba
Haland gibi olursa bu adamda çok pişman olacağız ...Jens Petter Hauge dün çok iyi oynamış piyasasını iyice arttırmıştır..
Kiralık oyuncu politikamız yanlıştı. Hepimiz sevindik geldiklerinde ama olmuş adamları kiraladık. Eğer çıkış arayan adamları kiralayabilseydik farklı olurdu. Onyekuru ce Saracchi gibiMuslera zaten bizden
Saka bir yana takimi benimseyen oyunculardan kurulu bir kadro herzaman basarili olur bana göre
Kiralik oyunculardan takimi benimseyen aidiyet duygusu olan oyunculara gecis yaptik
parasızlık ve corona bu sene belimizi baya kırdı yoksa muhtemelen Hauge için tüm şartları zorlarlardı diye düşünüyorumHaland gibi olursa bu adamda çok pişman olacağız ...