Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Bodo maden gibi

Bu adamlar orta sıra altı takımıyken son 2 yılda önce 2. olmuşlar bu sene de açık ara şampiyon olacaklar. Öyle transfer yaptıkları falan da yok arada 1-2'ye adam satmışlar sadece.

Sol bekleri de iyi, sağ açıktaki herifin de sözleşmesi bitiyormuş 2sini alsak en azından seneye Saracchi gidince Y gibi kalmazdık.

Dinamik bir os alsak emre oraya kayacak sıkıntı da kalmayacak ama transfer yapamıyoruz
Etobo Arda yerine oynayabilir belki güçlenirse. Etobo-Emre iç-dış değişmeli oynarlar. Çok ideal değil yaratıcılık sıkıntısı çekeriz ama dinamizm açısından iyi olur.

Yahu dediğin şey zaten pazarlama ile ilgili. Tanınma işi pazarlama ile ilgilidir. Zlatan sadece strateji olur bu konuda. Reklam gibi eğer ihtiyacın varsa. Marka bilinirliği araştırması mı yaptın ve böyle bir kanıya varıyorsun? Ya da yapılmış bir araştırma mı var?
Dunyada Zlatan'in taninirligi mi daha fazla yoksa Galatasaray'in mi? Bu arada ever, Zlatan gelirse simdikinden daha fazla gelir elde edecegimiz gercek. Pazarlama yonu ayri.
Fakat sen neyi anlatmaya calisiyorsun? Neyi ispatlamaya calisiyorsun?
Ben acik acik Zlatan bize gelirse Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi dedim. Siz de zaten herkes taniyor dediniz, ben de hayir dedim.
Sen element uydurup pazarlamaya getirdin.
Dunyada Zlatan'in taninirligi mi daha fazla yoksa Galatasaray'in mi? Soru bu kadar basit. Hic oyle arastirma vs vs element uydurma. Sadece hissiyatina ve mantigina gore cevap ver.

Bu arada marcaoyu bulan arkadaş dün gece ilgaz cinar ile beraber program yapti. Mustafa demirtas. Vole de ugurla da program yapiyor. Belli ki scout ekibinden ayrilmis.

Bu adamlar orta sıra altı takımıyken son 2 yılda önce 2. olmuşlar bu sene de açık ara şampiyon olacaklar. Öyle transfer yaptıkları falan da yok arada 1-2'ye adam satmışlar sadece.

Sol bekleri de iyi, sağ açıktaki herifin de sözleşmesi bitiyormuş 2sini alsak en azından seneye Saracchi gidince Y gibi kalmazdık.
Zickerangel ile Björk mü Björn mü ne şu solbek olan. 10m u 3 tanesine gömecek imkan olacak.

Dunyada Zlatan'in taninirligi mi daha fazla yoksa Galatasaray'in mi? Bu arada ever, Zlatan gelirse simdikinden daha fazla gelir elde edecegimiz gercek. Pazarlama yonu ayri.
Fakat sen neyi anlatmaya calisiyorsun? Neyi ispatlamaya calisiyorsun?
Ben acik acik Zlatan bize gelirse Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi dedim. Siz de zaten herkes taniyor dediniz, ben de hayir dedim.
Sen element uydurup pazarlamaya getirdin.
Dunyada Zlatan'in taninirligi mi daha fazla yoksa Galatasaray'in mi? Soru bu kadar basit. Hic oyle arastirma vs vs element uydurma. Sadece hissiyatina ve mantigina gore cevap ver.
Galatasaray ın

Arda hariç doğru planlama yapmış hoca. isimleri çıkan genç adamların hepsi dinamik adamlar. Emre de dinamik. Ama işte imkanlar çok kısıtlı ve adam satamadık. Mhy'i almış olsak bugün os sorunumuz da olmayacaktı.

Mhy falan aradigimiz yok.

Tek problem hizli kanat. Onyekuru tarzi adam hava kadar, su kadar gerekli.

Mhy olsa kimin yerine oynayacak? Taylanin mi? Etebo nun mu?

Bu arada marcaoyu bulan arkadaş dün gece ilgaz cinar ile beraber program yapti. Mustafa demirtas. Vole de ugurla da program yapiyor. Belli ki scout ekibinden ayrilmis.

D’Avilamız var zaten. Niye bu adama para verelim demiştir bizim yönetim.
Kim bilir daha kaç tane Marcaolar bulmuştur adam ama bizim beceriksizler oralı bile olmamıştır.

Unpopular opinion: Evet teklif varsa hemen gitsin ama babel işimize yarayacak önemli bir hücum gücü olacak fizik olarak gitgide daha iyi hale geleceğine inanıyorum.

Haalandi Raiola bize yedirmezdi. Gecen okumustum bizim istedigimiz dönem Brügge Haaland icin ve babasina provisyonlan 5 milyon vermeye hazirmis, ama Raiola yüzünden olmamis. Bence o adam o oyuncuyu Türkiyeye getirmezdi.

Hedefi bence Salzburgdan Leipzige götürüp, ordan daha büyük takima satmak di. Öyle patlayip Dortmunda gidecegini düsünmemistir bile.

D’Avilamız var zaten. Niye bu adama para verelim demiştir bizim yönetim.
Kim bilir daha kaç tane Marcaolar bulmuştur adam ama bizim beceriksizler oralı bile olmamıştır.

Olabilir. Daha fazla para kazanacagi icin ayrilmis da olabilir. Sonucta kulup calisanlari cok para da kazanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt