Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Forum can mı çekişiyor yoksa benim internette mi sorun var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada marcaoyu bulan arkadaş dün gece ilgaz cinar ile beraber program yapti. Mustafa demirtas. Vole de ugurla da program yapiyor. Belli ki scout ekibinden ayrilmis.
Olabilir. Daha fazla para kazanacagi icin ayrilmis da olabilir. Sonucta kulup calisanlari cok para da kazanmıyor.
Adam her maç oynuyor gol atıyor . Kulübü daha satmaz benceHauge 4-5 milyona alinabilir ama Turkiye’yi tercih etmez
sabah sabah moralimizi bozma
Galatasarayı tanımayan futbola dair en ufak bilgi sahibi değildir ondan tanımıyordurZlatan bizde olsaydi, Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi.
yıllık ver 1milyon bak nasıl tercih ediyorHauge 4-5 milyona alinabilir ama Turkiye’yi tercih etmez
Demek istedigim buydu. Zlatan'i işte o futbolla alakasi olmayanlar da taniyor. Adam, Hollywood stari gibi dedim ama uzattikca uzattilar.Galatasarayı tanımayan futbola dair en ufak bilgi sahibi değildir ondan tanımıyordur
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burkay gerekli cevabi verdiTanınırlık, pazarlama ile ilgilidir. Bunu anlatıyorum sana, uzatmıyorum
O dönem bile çok fazla takip eden takım vardı , ek olarak takımda bu kadar eksik varken 3 milyonu gömemezdik zaten.Nasıl yoktu yav, haziranda 3 milyon euroyu versen rahat alırdın.
Adam her maç oynuyor gol atıyor . Kulübü daha satmaz bence
3 milyon euro bizim için verilebilir bir bedel olmalı, veremiyorsak bu yönetim beceriksizliğidirO dönem bile çok fazla takip eden takım vardı , ek olarak takımda bu kadar eksik varken 3 milyonu gömemezdik zaten.
Kaan ayhani bile alamadılar.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi