Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgün Adana Demirsporda
Screenshot_20200925_125121.webp

Babel'i 2 milyon gelir goster. 1 milyon elde var.
3 milyon simdi, 4 milyon 2021 Temmuz ayina kirala.
Hauge bunun disinda imkansiz veya Marcao satilirsa alinir.

Bu fener taraftarını zeka testine soksak moronlugu geçebilen olacağını sanmam koyun seçmen dediğimiz seçmenin çoğunluğu bunlardan büyük ihtimal

Üstat mevzu öyle değil.

Ali Koç bunları parayla uyutmayı başarıyor, 2 sene Avrupa'ya gidemeseler ve şu an başlarında bizim yönetim olsa neler neler yaparlardı ama işte para var, transfer var ee böyle olunca gündem değiştirmeyi beceriyorlar. Aziz abisinden iyi öğrenmiş Ali.

Dün maç sonu hoca apoyoa konuştuk genç oyuncular var kadroya katacaz filan demeseydi nöbeti kapatabilirdik ama sanırım sikeciler gibi kira ve zorunlu opsiyon deniyoruz
Umarım kanat oyuncusu da istiyordur hoca

Ravilin gelmesine şu an gerek yok extra özellikleri olan bir oyuncu değil ayrıca biz zaten gençleri oynatmiyoruz alipta ne yapacaz

Üstat mevzu öyle değil.

Ali Koç bunları parayla uyutmayı başarıyor, 2 sene Avrupa'ya gidemeseler ve şu an başlarında bizim yönetim olsa neler neler yaparlardı ama işte para var, transfer var ee böyle olunca gündem değiştirmeyi beceriyorlar. Aziz abisinden iyi öğrenmiş Ali.
Ben kendimi.bildim.bileli böyle Ali sen donemide böyleydi bunların taraftarı ülkedeki en biatci en koyun taraftar köyü fenerli arkadasima söyledim o da kabul etmedi gerçi
Bunlarda sorgulama yok bizde mesela başarısız olan hoca veya yönetim hayatta duramaz gider
Koç şimdi para yediriyor ama önünde seçim var ve itibari var eğer başarılı olamazsa hem.secim hem itibar gidecek bu sene Büyük kumar oynadı ama.bu denli saçma sapan plansız transferler yapacaklari aklıma gelmezdi hoca olayından zaten başladı yanlislari

Ampomah ile ilgileniyormuşuz. Daha öncede anılmıştı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt